Warme wintermomenten met Treaclemoon™

Het is weer winter. De tijd van lekker binnen bij de open haard of kachel, terwijl het buiten ijzig guur is en koud. Dé tijd ook voor heerlijke kruidige geuren zoals kaneel en warme appeltaart, die zorgen voor een echte winterse geurbeleving. Met de  Treaclemoon™ ‘Warm Apple Pie Hugs’ en ‘Warm Cinnamon Nights’ Bath & Shower Gels kun je van deze warme wintergeuren ook elke dag genieten onder de douche of in bad!

Niets is zo lekker tijdens koude winterdagen als een warm bad vol schuimende bubbels of een uitgebreide warme douche. Treaclemoon™ maakt deze momenten nóg fijner dankzij royale flacons met heerlijk geurende Bath & Shower Gels. De grappige en originele teksten op de verpakkingen nemen je mee in een wereld waar fantasie oneindig is en waarin je even heerlijk kunt wegdromen.

Bubbels van kruidige kaneel…
De geur van kaneel is warm, winters en heerlijk kruidig. ‘Warm Cinnamon Nights’ Bath & Shower Gel van Treaclemoon™ vertelt het verhaal van herinneringen aan een winter met ijsbloemen op de ramen. Van die extreem koude dagen, terwijl de geur van kaneel binnen zorgt voor een weldadig gevoel van warmte, gezelligheid en geborgenheid. Het romige schuim van deze betoverende bad- en douchegel met verzorgende glycerine tovert gegarandeerd een glimlach van herkenning op je gezicht aan die heerlijke winterdagen!

Knusse herinneringen aan verse warme appeltaart
Verse warme appeltaart is een geur waarvan bijna iedereen direct gaat watertanden. Treaclemoon™ Bath & Shower Gel ‘Warm Apple Pie Hugs’ brengt knusse herinneringen naar boven van een gezellige, warme keuken overgoten door speels zonlicht, waar in de oven een verrukkelijke appeltaart staat gaar te worden. Met het rijke schuim van deze verrukkelijke bad- en douchegel hul je jezelf in deze onweerstaanbare geurbeleving… gewoonweg om op te eten!

Distributie, advies verkoopprijs & meer informatie:
De producten van Treaclemoon™ worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

Advies verkoopprijs: 
Treaclemoon™ Bath & Shower Gel            € 4,95/ 500 ml.

Deze Bath & Shower Gels van Treaclemoon zijn verkrijgbaar via AH, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Voor meer informatie is er de website: www.treaclemoon.me 
Facebook:      https://www.facebook.com/treaclemoonbenelux
Instagram:     https://www.instagram.com/treaclemoon_benelux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *