Vitakruid Multi Dag & Nacht Man

Overdag wil je de concurrentie onder tafel vegen op de werkvloer, vlammen in de sportschool en de vrolijke vader zijn op het thuisfront. Niet altijd even makkelijk, maar met hoogwaardige voedingsstoffen op de juiste momenten krijg je wat extra wind in de zeilen. 

Zo activeert de hoge dosering vitamine B12 de natuurlijke energie in ons lichaam, is de vitamine C goed voor de weerstand en de adequate dosering B8 draagt bij aan het concentratievermogen*.

Voor de nacht is je doel simpel. Snel in slaap komen en in de wereld van ridders en piraten blijven totdat de morgenstond aanbreekt. Helemaal mooi als we onderweg je herstel ondersteunen met de juiste nutriënten*. 

Daarom bevat onze nachtformule onder andere vitamine D3, voor de opbouw van sterke botten en vitamine A, voor het herstellend vermogen van de huid*. Bovendien hebben we een libido ondersteuner uit het land van de sombrero toegevoegd**. Mocht je dus toch niet op het gewenste tijdstip in slaap vallen, dan hopen we dat het damiana folia extract er iets mee te maken heeft gehad!

De kracht van de Multi Dag & Nacht Man voor je op een rijtje:

  • Formule op basis van het bioritme
  • Een actief B-complex en de veiligste vorm van B6
  • Zaagpalm extract Sabalselect® ondersteunt de natuurlijke haargroei**
  • Ashwagandha KSM 66® helpt spieren op te bouwen**
  • Zink methionine & SeleenSeLECT® zijn goed voor het sperma*

*Op basis van toegestane claims voor de Multi Dag & Nacht Man
**Op basis van voorlopig toegestane claims voor de Multi Dag & Nacht Man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *