Vervangende datum BEAUTY DÜSSELDORF en TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf

Het vanwege de uitwerkingen van het Coronavirus Covid-19 uitgestelde beurzenduo BEAUTY en TOP HAIR Düsseldorf wordt in de herfst van 2020 ingehaald. BEAUTY DÜSSELDORF, het toonaangevende ontmoetingspunt voor cosmetica, nail, voet, wellness & spa, vindt van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september 2020 in de gebruikelijke hallen 9 tot en met 13 plaats. Met twee dagen overlap vindt op zaterdag 19 en zondag 20 september 2020 in de hallen 15 tot en met 17 parallel TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf, Europa’s toonaangevende kappersevenement plaats. 

“We zijn heel blij, dat we zo snel een nieuwe datum voor onze beurzen hebben kunnen vinden. Het complete team van Messe Düsseldorf heeft samen met haar medeorganisatoren, brancheverenigingen, partners en exposanten volop energie in de voorbereiding van beide beurzen gestoken. We zullen er gezamenlijk voor zorgen, dat onze beurshallen in september bruisende belevingswerelden worden, waar mensen die door hun passie voor de professionele cosmetica en het kappersambacht elkaar ontmoeten,” aldus Wolfram N. Diener, directeur van Messe Düsseldorf GmbH. Bezoekerstickets die al zijn aangeschaft, blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. 

Er is een belangrijk signaal door de hotellerie, en dan concreet van DEHAGO (bedrijfsvereniging voor de horeca) in Düsseldorf afgegeven: “We doen een beroep op onze leden en de gehele branche, om flexibel om te gaan met omboekingen door exposanten en bezoekers. De Düsseldorfse beurzen, waaronder BEAUTY en TOP HAIR, spelen een enorm belangrijke rol voor de stad, de hotellerie en de gastronomie. Het zou contraproductief zijn, hier de klanten niet tegemoet te komen,” zeggen DEHAGO-woordvoerder Giuseppe Saitta (voorzitter van de regiogroep Düsseldorf/Rhein-Kreis Neuss) en Rolf D. Steinert (vakgroep Hotels en Toerisme Düsseldorf/Rhein-Kreis Neuss) eensgezind. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *