Veilig én verantwoord bruinen met Lovea Bio Suncare

De warmte van de zon op je huid voelt weldadig aan en zorgt voor een opgewekt humeur. Een hoogwaardig zonneproduct met een voldoende hoge SPF is elke dag onmisbaar wanneer je de huid gezond, optimaal beschermd en vooral langdurig jeugdig wilt behouden. De nieuwe 100% biologische Sun Spray SPF 50 van Lovea Bio Suncare zorgt ervoor dat groot én klein de komende lente en zomer veilig, mooi en verantwoord kunnen genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

UV-straling is overal en altijd aanwezig, ook al zie je deze niet direct met het blote oog. Deze straling zorgt voor een vroegtijdige huidveroudering en kan de huid veel schade toebrengen wanneer zij goed niet is beschermd. Lovea BIO Suncare staat voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon op een 100% biologische wijze.

Lovea BIO, eerste COSMOS-gecertificeerde biologische zonnelijn van 2018!
Recentelijk kreeg de Lovea BIO Suncare-lijn een COSMOS-certificering. Lovea is daarmee de eerste biologische zonnelijn van 2018 met dit certificaat. COSMOS is een Europese standaard die ontwikkeld is door vijf gezamenlijke instanties, te weten de BDIH (Duitsland), Ecocert (Frankrijk), Cosmebio (Frankrijk), ICEA (Italië) en de Soil Association (Groot Brittannië). COSMOS maakt gebruik van de principes uit de Ecocert-standaard, hetgeen betekent dat alle fabrikanten die onder het keurmerk vallen, zich moeten houden aan minimale gemeenschappelijke eisen voor wat betreft ingrediënten, productie- en fabricageprocessen voor natuurlijke cosmetica. Ook gelden minimale gemeenschappelijk eisen voor welke bestanddelen biologisch dienen te zijn en in welke percentages.

100% natuurlijk met minerale zonnefilters zonder witte waas of plakkerig huidgevoel
Lovea BIO Suncare is de eerste 100% natuurlijke zonnelijn op basis van minerale zonnefilters die recentelijk nog verder werden verbeterd. De vernieuwde zonnefilters blijven in een dun laagje op de huid liggen, terwijl de gebruikelijke chemische zonnefilters van veel andere producten worden opgenomen door de huid. ‘Lekker dik’ smeren is met Lovea BIO Suncare dus niet nodig. Dun aanbrengen en goed uitwrijven geeft het beste resultaat, zonder witte waas of onaangenaam plakkerig huidgevoel.

Met Ecocert kokosolie en de heerlijke geur van de zomer!
De producten van Lovea BIO Suncare verzorgen, voeden, kalmeren, verzachten en herstellen de huid. Dit komt door de nieuw toegevoegde Ecocert kokosolie die rijk is aan de vitamines A en E. De lijn ruikt nog steeds heerlijk zomers dankzij het natuurlijke Monoï-parfum!

Vrij van onnodige chemische ingrediënten
Lovea BIO Suncare is zelfs geschikt voor de extreem gevoelige huidtypes en de tere huid van kleine kinderen. Alle formules zijn vrij van onnodige chemische ingrediënten, die de huid en daarmee ons lichaam alleen maar belasten. Parabenen, chemische zonnefilters, synthetische parfums, kleurstoffen of andere chemicaliën komen dus niet voor in de producten van Lovea BIO Suncare!

Lang houdbaar zonder terugloop van SPF-kracht en eco-vriendelijk
Alle Lovea BIO zonneproducten zijn minimaal 3 jaar houdbaar zónder terugloop van de beschermingsfactoren. Andere gangbare zonneproducten verliezen vaak al een jaar na opening reeds zo’n 50% van hun SPF-kracht. De producten van Lovea BIO Suncare zijn veilig, gemakkelijk in gebruik en zijn bovendien eco-vriendelijk. Lovea is uiteraard niet op dieren getest, zit in afbreekbare verpakkingen en belast het marine ecosysteem niet.

 De huidige Lovea BIO Suncare-lijn bestaat uit de volgende producten:

 • Lovea BIO Sun Spray SPF 15
 • Lovea BIO Sun Spray SPF 30
 • Lovea BIO Spray Kids SPF 50 Disney
 • Lovea BIO Anti-Aging Face CreamSPF 50 tube
 • Lovea BIO Dry Oil Spray (zonder SPF)
 • Lovea BIO After Sun Milk
 • Lovea BIO Self Tanning Spray

NIEUW! LOVEA BIO Sun Spray SPF 50
De nieuwe waterbestendige Sun Spray met SPF 50 van Lovea BIO Suncare  is de meeste veilige bescherming van de huid tegen zowel UVA- als UVB-straling. De formule is 100% natuurlijk, vrij van parfums en parabenen en bevat een mineraal titaniumdioxide zonnefilter. De samenstelling combineert een hoge SPF met effectieve verzorgende eigenschappendankzij de toegevoegde Ecocert kokosolie en vitamine E.

Meer informatie:
De producten van LoveaBIO Suncare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda. Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl

Verkoopprijzen:

 • Lovea BIO Sun Spray SPF 50                                        € 18,99/125 ml. (NIEUW!)
 • Lovea BIO Sun Spray SPF 15                                        € 15,99/125 ml.
 • Lovea BIO Sun Spray SPF 30                                        € 16,99/100 ml.
 • Lovea BIO Spray Kids SPF 50 Disney                            € 18,99/100 ml.
 • Lovea BIO Anti-Aging Face CreamSPF 50 tube             € 18,99/  50 ml.
 • Lovea BIO Dry Oil Spray (zonder SPF)                           €   9,99/125 ml.
 • Lovea BIO After Sun Milk                                              €   9,99/125 ml.
 • Lovea BIO Self Tanning Spray                                       € 13,99/125 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *