Unieke kans: Drogisterij & Parfumerie te koop in de regio Gouda!

Ben jij een gedreven ondernemer met een passie voor de wereld van drogisterijen en parfumerieën? Dan is dit jouw moment om te schitteren! Een succesvolle winkel met een fantastisch team staat nu te koop en wacht op jouw talent. Deze buitengewone drogisterij/parfumerie heeft niet alleen een indrukwekkende klantenkring in de buurt, maar trekt ook bezoekers vanuit alle hoeken van de regio. Van de meest luxueuze merken zoals Lancome, Clinique en Shiseido tot zelfzorgproducten en perfecte cadeau-opties; deze winkel heeft het allemaal!

De locatie is werkelijk top: centraal gelegen in een zeer goed winkelgebied, omringd door diverse detaillisten en een grote supermarkt met ruime parkeergelegenheid recht voor de deur. Het primaire marktgebied telt maar liefst 20.000 inwoners met een bovengemiddelde koopkrachtindex. Niet voor niets realiseert deze winkel een jaarlijkse omzet van ongeveer een miljoen euro.

Als potentiële nieuwe ondernemer hoef je er niet alleen voor te staan. Het Acquisitie & Expansie-team vanNDS/DA staat klaar om je te begeleiden met elke stap van het overnameproces. Van het bieden van deskundig advies over exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische ondersteuning en personeelsbegeleiding – we hebben alle tools in huis om de overname vlekkeloos te laten verlopen. Jouw succes is onze prioriteit!

Wacht niet langer en grijp deze geweldige kans met beide handen aan. Stuur vandaag nog een enthousiaste e-mail naar acquisitie@da.nl met jouw gegevens, zodat we snel contact met je kunnen opnemen. Jouw droom van een eigen drogisterij kan binnen handbereik zijn! Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in jouw eigen drogisterij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *