Suprême Jeunesse: Crème de la crème

De Suprême Jeunesse huidverzorgingslijn van Payot, met kostbare extracten van witte bloemen, herstelt de algehele jeugdigheid van de huid en ondersteunt de overbelaste natuurlijke verdedigingsmechanismen: INFLAMM’AGING en vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verslapping van de huid, donkere vlekken, gebrek aan uitstraling en vochtverlies.

INFLAMM’AGING = Inflammation + ageing
Oxidatieve stress kan ontstaan door invloeden van buitenaf, roken, medicijngebruik, alcohol etc., maar ook door stress en levensstijl. Hierdoor vindt afbraak van de lipiden plaats waardoor de cellen meer energie gaan gebruiken voor het stabiliseren van de celmembraan. Delen van de cel, zoals proteïnen, lipiden en DNA, worden beschadigd door de ontstekingsreacties in de cellen en zijn mede verantwoordelijk voor het verouderingsproces.


Wat is de goede aanpak om de levensduur van de cellen te behouden en tekenen van veroudering te verminderen?

1. De micro-ontstekingen op cellulair niveau bij de bron neutraliseren en de levensduur van de cellen te verlengen.

Actieve bestanddelen:
• Extracten van Magnolia (schors) en Witte Orchidee (bloem) + carcinogeen met antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen om de micro-inflammatie op cellulair niveau aan te pakken en te neutraliseren en daarnaast de cellulaire levensduur te ondersteunen.
• Plantaardige Oligopepetide (cel-tot-cel). Het boodschappersmolecuul dat de communicatie tussen de cellen herstelt voor een betere celvernieuwing en -herstel. Deze verhoogde functie van de cellen stelt hen in staat om ontvankelijker te zijn voor de anti-ageing actieve bestanddelen in het serum.

2. De tekortkomingen van de huid die de tekenen van veroudering veroorzaken compenseren.
Bruinalgen + hyaluronzuur + vitamine C. Door het combineren van wetenschappelijk bewezen cosmetische werkstoffen die op een specifieke manier inwerken op elk van de zichtbare tekenen van veroudering (rimpels, verslapping, donkere vlekken, droogte, verlies van uitstraling).


De producten

SUPRÊME JEUNESSE LE SÉRUM
Global youth microperls serum
Dit uitzonderlijke serum vermindert de tekenen van veroudering. De vernieuwde formule verenigt een buitengewone textuur van microparels en een plantaardig oligopeptide dat de werking op de verschillende tekenen van veroudering versterkt. Deze kostbare bondgenoot aanbrengen voor de crème om het comfort van de huid snel te herstellen en een helderdere glans te geven. Ongeacht de leeftijd, de huid ziet er weer prachtig en stralend uit.

Naast zijn formule, omvat de creativiteit van dit serum een micropearltextuur die wordt beschermd door 14 patenten. Het is een tweetrapsemulsie: een waterige gel met daarin duizenden gewichtloze, plantaardige oliedruppeltjes. Om echte harmonie met de huid te garanderen, is de textuur ontworpen met een ongelooflijke, veelzijdige persoonlijkheid; de aanvankelijke frisheid maakt plaats voor een fluweelzacht gevoel dat al het comfort van een serum biedt.

Adviesprijs: € 115,00

SUPRÊME JEUNESSE LE SOIN PRO-ÂGE
Fortifying skincare with black orchid
Na verloop van tijd vertonen de mechanismen van de huid een afname in activiteit. De huid wordt dunner en kwetsbaarder en het verraderlijke fenomeen van ontstekingen neemt toe. Om vrouwen ouder dan 60 te helpen bij het navigeren door deze turbulente tijd, heeft PAYOT een waardevolle bondgenoot gecreëerd die unieke zorg biedt en zijn beloften nakomt. Het verfraait de tekenen van veroudering in plaats van ze te bestrijden om de kwaliteit van leven te verbeteren tijdens deze soms uitdagende momenten. Deze versterkende huidverzorging omhult de huid en herstelt haar kracht en comfort. De magische ingrediënten zijn onder andere krachtige en heilzame Zwarte Orchidee gecombineerd met voedende ceramiden.

De textuur van deze verbazingwekkende verzorging is zorgvuldig samengesteld om onmiddellijk een zacht en royaal gevoel te geven en een echt geruststellende ervaring te garanderen. De delicate abrikoosroze tint onthult vervolgens glans en licht.

Adviesprijs: € 105,00

SUPRÊME JEUNESSE LE MASQUE
Global youth illuminated mask
Het SUPRÊME JEUNESSE-masker doordrenkt de huid met licht. Het is meer dan alleen een masker, het biedt een moment van rust zodat de tekenen van veroudering verminderen en de geest kalmeert. Het verfraait en helpt de huid te ontspannendankzij de met maansteen doordrenkte formule. Maansteen, rijk aan tectosilicaat, bruist van de verzachtende en kalmerende eigenschappen en staat synoniem voor vrouwelijke harmonie.

Parelmoerachtige textuur met een smeltend gevoel dat de huid bij het aanbrengen trakteert op een moment van welzijn. De delicate applicator zorgt voor een verfijnde en ontspannende ervaring. De geur van Suprême Jeunesse heeft de heerlijke elegante tonen van magnolia, rijstpoeder en violet.

Adviesprijs: € 79,00

SUPRÊME JEUNESSE LES MAINS
Global youth nourishing hand care

Naarmate we ouder worden, is aan onze handen te zien dat we ze vaak vergeten zijn en dat we ze verwaarloosd hebben voor zoveel jaren. Maar het is nooit te laat om goed voor ze te zorgen!

Het PAYOT-laboratorium heeft deze verzorging ontwikkeld om de handen mooi te houden en tegelijkertijd de tekenen van veroudering, met name bruine vlekken, te verminderen en te verfraaien. De formule bevat vitamine C en erwtenextract om pigmentatie van de handen te verminderen.

Speciaal ontworpen voor de dunnere, drogere huid van de handen waar ongevraagd kleine donkere plekjes verschijnen. De smeltende textuur van deze verzorging omhult de handen in een royale, voedende sluier met een fluweelzachte, niet-plakkerige textuur die in een oogwenk wordt opgenomen.

Adviesprijs: € 28,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *