Serrix neemt distributie SoreFix® over


Met ingang van 1 mei is Serrix consumer health, de merkeigenaar van SoreFix (behandeling en preventie van een koortslip), weer direct verantwoordelijk voor alle marketing en salesactiviteiten van SoreFix in Nederland. De afgelopen jaren heeft Teva Nederland uitstekend werk geleverd als distributeur van SoreFix, echter als gevolg van externe omstandigheden, maar in goed overleg, is deze samenwerking beëindigd. Serrix zal samen met distributiepartner Pietercil de verkoop continueren en SoreFix verder laten groeien.

De komende periode zullen acties voor de consument en de retailer worden ontwikkeld en aangeboden ter ondersteuning van SoreFix. Aandacht voor de unieke kenmerken van beide producten – Rescue en Prevent – waarmee in alle fases van een koortslip effectief kan worden behandeld. De gepatenteerde zinkformule (in een vette vorm) biedt belangrijke voordelen in elke fase van de koortslipbehandeling; een betere werking, bescherming en een langdurig effect. Daarnaast bevatten de producten een SPF30 als extra bescherming. Het advies van de zelfzorgstandaard van het KNMP is niet voor niets om te kiezen voor een zinkproduct in een vette crème.

SoreFix is een medisch hulpmiddel met bewezen werking en dus voor elke drogist en apotheek een goed advies. Vaarwel koortslip, Hallo glimlach!

Voor meer informatie, aanbiedingen en inlichtingen kunt u contact opnemen met Pietercil 010 – 44 79 542.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *