RosaMin van DERMASENCE: huidverzorgingslijn voor roodheid in het gezicht

Een gevoelige rode huid kan erg vervelend zijn. Toch heeft bijna iedereen er weleens last van. De oorzaken van dergelijke irritaties zijn uiteenlopend. Zo kunnen huidproblemen zoals rosacea of couperose hieraan ten grondslag liggen, maar ook stress heeft hierop invloed. Gelukkig is daar iets aan te doen: de innovatieve verzorgingslijn RosaMin van DERMASENCE, een toonaangevende Duitse producent van medicinale huidverzorgingsproducten, verzorgt en kalmeert een rode, gevoelige en geïrriteerde huid. De RosaMin-productlijn bestaat uit vijf huidverzorgingsproducten die de huid kalmeren, roodheid verminderen en ontstekingen remmen.

Huidverzorgingsproducten gebaseerd op de kracht van de natuur
De RosaMin-producten reinigen en verzorgen de huid met behulp van vijf verschillende natuurlijke ingrediënten: aescin-extracten uit de paardenkastanje zorgen voor celvernieuwing, glycerinezuur uit zoethout vermindert irritaties, Aziatische waternavel regenereert bindweefsel en vergroot de huidelasticiteit, goudsbloemextract remt ontstekingen en muizendoorn heeft een stabiliserend effect op de bloedvaten. De RosaMin-productlijn is parfumvrij en bevat een vijfvoudig anti-roodheidscomplex.

DERMASENCE RosaMin Intensively soothing serum: ultralicht en hoog geconcentreerd
Het DERMASENCE RosaMin Intensively soothing serum is een ultralicht, verkoelend en intensief huidverzorgingsproduct dat de symptomen van een geïrriteerde huid direct na het aanbrengen vermindert. Het vijfvoudige anti-roodheidscomplex zorgt voor sterkere bloedvaten en beschermt tegen ontstekingen, en een combinatie van hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur zorgt voor intensieve hydratie – met een langdurig anti-aging effect. In combinatie met linolzuur en een suikercomplex kan het serum doordringen tot diep in de onderste huidlagen en wordt de vochtvoorraad ook van onderuit aangevuld. Zo krijgt een geïrriteerde of bleke huid snel weer een stralende teint. Naast het anti-roodheidcomplex bevat het serum ook nog rutine. Dit plantaardige bestanddeel beschermt de huid tegen vrije radicalen: één van de belangrijkste triggers van rosacea en couperose. Panthenol zorgt bovendien voor een aangenaam verkoelend effect. Gezuiverd wede-extract maakt het anti-roodheidscomplex in dit krachtige serum compleet. Dit natuurlijke plantenextract vermindert acute huidontstekingen. De huid ziet er zichtbaar rustiger, stralender en gelijkmatiger uit.

DERMASENCE RosaMin Tinted day cream with SPF 50: huidverzorging voor een stralend effect
De DERMASENCE RosaMin Tinted day cream with SPF 50 is een lichte gelcrème die speciaal is ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor rosacea en couperose. Groene ingekapselde kleurpigmenten camoufleren rode vlekken en de kleur past zich aan het huidtype aan. Het complex met vijfvoudige werking in combinatie met gistextract versterkt de bloedvaatjes en ondersteunt het herstel van de huidbarrière. De krachtige combinatie van werkzame stoffen voorkomt ontstekingen en beschermt de huid tegen oxidatieve stress. Panthenol versterkt de kalmerende werking. Het breedspectrumfilter beschermt bovendien tegen uv A- en uv B-straling.

Complete verzorging met DERMASENCE RosaMin
De RosaMin-productlijn wordt gecompleteerd door de DERMASENCE RosaMin Emulsion, RosaMin Cleansing emulsion en RosaMin Day cream with SPF 50. De DERMASENCE RosaMin Emulsion verzorgt en kalmeert de huid, vermindert roodheid en zorgt voor een zijdezachte huid. De DERMASENCE RosaMin Cleansing emulsion verzorgt en reinigt de huid en is zeer geschikt voor het verwijderen van (oog)make-up. Het laatste product in de RosaMin-lijn is de DERMASENCE RosaMin Day cream with SPF 50. Dit product vermindert het ontstaan van nieuwe bloedvaatjes en voorkomt nieuwe ontstekingsprocessen.

Over DERMASENCE
DERMASENCE werd in 1991 door vijf dermatologen en een apotheker opgericht in het Duitse Münster. Hun hoofddoel: huidverzorgingsproducten ontwikkelen die ze met een gerust hart aan hun patiënten konden aanbevelen. Dertig jaar later behoort DERMASENCE in Duitsland tot de grote namen in de apothekerscosmetica. Het medicinale huidverzorgingsprogramma voor het hele gezin wordt samen met dermatologen ontwikkeld, en biedt producten voor ieder huidtype en diverse huidproblemen als neurodermitis, rosacea of acne. Anti-aging producten maken het portfolio compleet. DERMASENCE maakt innovatief gebruik van de kracht van de natuur: in het eigen expertisecentrum Medicos Science Center GmbH in het Duitse Bernburg produceert en verwerkt DERMASENCE plantaardige werkzame stoffen. Huidexperts combineren deze met moderne recepten. Zo ontvouwen de waardevolle bestanddelen door unieke extractieprocessen hun werking, en zijn huidvriendelijk en effectief.

Sinds 2018 is DERMASCENCE ook op de Nederlandse markt actief. De producten zijn verkrijgbaar bij diverse apotheken, huidtherapeuten en dermatologen.

www.dermasence.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *