RETRO ILLUSION


Ieder seizoen lanceert PUPA Milano een collectie die perfect past bij de tijd van het jaar. De nieuwe herfstcollectie kreeg de naam RETRO ILLUSION en is geïnspireerd op de jaren ‘70. De geometrische patronen en texturen uit die tijd komen helemaal terug! In de PUPA herfstcollectie 2018 vormen fluwelen texturen de rode draad. Het is een mix van interieur design, fashion en make-up met een elegante vintage look. De ogen zijn stralend en elegant met een satijnen en intense afwerking, volle rode tint voor de lippen, een natuurlijke look voor de huid en een glanzend resultaat voor de nagels. 

RETRO ILLUSION EYESHADOW
Luminous-Effect Eyeshadow Duo 

Deze oogschaduw in handige verpakking creëert een heldere oogopslag door het prachtige metallic effect De kleur is puur en de oogschaduw is perfect aan te brengen op de oogleden. Dermatologisch en oogheelkundig getest. Vrij van parabenen. 

Kleuren

001 Retro Dreaming

002 Art Deco

003 Vintage Chic

Adviesverkoopprijs: € 20,50 


VAMP! Mascara
Exceptional Volume 

De VAMP! Mascara Exceptional Volume is revolutionair qua presentatie en formule. De wimpers worden dikker, voller en het zorgt voor een valse wimper effect. De textuur is romig en makkelijk aan te brengen met de zachte applicator. Door verschillende lagen aan te brengen wordt een intense effect gecreëerd. Alleen in deze collectie verkrijgbaar in een diepe groene tint. Oogheelkundig getest. Vrij van parabenen 

Kleur 

503 Green Illusion

Adviesverkoopprijs: € 19,50 


RETRO ILLUSION HIGHLIGHTER
Light-Reflecting Face Highlighter 

De lichte en zijdezachte textuur van de Retro Illusion Highlighter zorgt voor een natuurlijke teint. Door beide kleuren te mengen en op het gezicht aan te brengen, gaat de huid stralen! Dermatologisch getest. Parabenen vrij. 

Kleur

001 Optical Art

Adviesverkoopprijs: € 24,50 


TRUE LIPS
Blendable Lip Liner Pencil 

Dit lippotlood is perfect voor het creëren van volle lippen met een intense kleur. De Lip Liner Pencil kan eventueel los worden gebruikt voor een verfijnd mat effect of onder een ander lipproduct om de kleur langer te behouden. De applicator helpt om de kleur gelijkmatig te verdelen. Dermatologisch getest. 

Kleuren

039 Vibrant sensation

 049 Good Feellings 

Adviesverkoopprijs: € 15,95 


RETRO ILLUSION LIP PALETTE
Lip Palette DUO- Matt & Shine 

De lippen worden in slechts 1 laag omhuld met een volle kleur. De Retro Illusion Lip Palette DUO- Matt & Shine biedt 2 kleuren om een intense kleur te geven aan de lippen. De afwerking is mat of glanzend. Dermatologisch getest. Parabenen vrij. 

Kleuren

001 Retro Illusion 


Adviesverkoopprijs: € 19,95 


LASTING COLOR GEL
Glass Effect Nail Polish 

De perfecte glans op de nagels met de Lasting Color Gel Glass Effect Nail Polish. De gel is rijk aan pigmenten en zorgt voor een goede dekking. 

Kleuren

185 Retro Style

184 Instant vibes


Adviesverkoopprijs: € 7,75 

www.pupa.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *