Physalis Ashwagandha forte en Physalis Ginseng forte herstellen je energie-stressbalans

Voorjaar! Dan heb je bakken met energie en zit je goed in je vel. Toch? Helaas hebben veel mensen het gevoel dat ze zichzelf de dagen door moeten slepen totdat ze eindelijk op zomervakantie kunnen. Slaap je slecht? Ben je continu moe en kun je je slecht concentreren? Dan kun je wel wat ondersteuning gebruiken om je energie- stressbalans weer op het juiste peil te krijgen. Met de natuurlijke Physalis adaptogene voedingssupplementen zet je jezelf weer op het goede spoor. Met als resultaat meer energie, meer grip op stress en een gezonde nachtrust.

Physalis Ashwagandha forte Bio is een vegan voedingssupplement op basis van biologisch geteelde ashwagandha, ook wel Indiase ginseng genoemd. Deze specifieke ginsengwortel staat al eeuwenlang bekend als hét middel voor het verbeteren van de vitaliteit en de stressbestendigheid. De ashwagandhawortel heeft een rijke historie. Al duizenden jaren wordt deze in de Indiase Ayurvedische kruidenheelkunde toegepast. De wetenschappelijke naam, Whithania somnifera, is afgeleid van de actieve stoffen die in het wortelextract aanwezig zijn, de withanolides.

Aanpassen met adaptogenen
Physalis Ashwagandha forte Bio bevat het hoogkwalitatieve wortelextract dat gestandaardiseerd is op minimaal 5% withanolides. Het ashwaganda wortelextract en alle andere ginsengsoorten zijn zogenaamde adaptogenen: ze ondersteunt ons psychologische én fysieke aanpassingsvermogen zodat we beter om kunnen gaan met stress. Je wordt er enerzijds rustiger van en anderzijds optimaliseert het de concentratie. En dat niet alleen: uit klinisch onderzoek is naar voren gekomen dat adaptogenen voor meer energie zorgen, alertheid en sportprestaties verbeteren en bijdragen aan een gezonde slaap.

Physalis Ginseng forte Bio is eveneens vegan en combineert maar liefst vier biologisch geteelde ginseng-soorten die elkaars werking aanvullen: ashwagandha ofwel Indiase ginseng, Koreaanse ginseng, Siberische ginseng en Peruaanse ginseng (ook wel maca genoemd). Koreaanse ginseng wordt al eeuwenlang ingezet tegen overspannenheid en negatieve stemmingen. Het verbetert het energieniveau en de alertheid. Siberische ginseng
helpt bij het ondersteunen van het geheugen maar bevordert ook het herstel na intensieve training door de zuurstofaanvoer naar de spieren te verbeteren. Peruaanse ginseng of maca staat bekend om het verbeteren van het uithoudingsvermogen, op zowel mentaal als fysiek vlak en is een natuurlijk hulpmiddel voor sporters.

Powervitamine en krachtige antioxidant
Physalis Ginseng forte Bio is verrijkt met vitamine C en een krachtige antioxidant (S.O.D). De vitamine C is afkomstig uit de acerolavrucht die tot wel 30 tot 100 keer meer vitamine C bevat dan een sinaasappel. Vitamine C is een onmisbare vitamine die de weerstand ondersteunt en de opname van ijzer bevordert. S.O.D. tenslotte is de afkorting van superoxide dismutase en is een van de krachtigste antioxidanten die er bestaat. S.O.D. neutraliseert in perioden van mentale en fysieke stress de schadelijke zuurstofradicalen. De S.O.D. in Physalis Ginseng forte Bio is afkomstig van micro-algen.

Clean Label – goed gevoel
Deze Physalis voedingssupplementen hebben een Clean Label. Dit houdt in dat producten met dit label geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, toegevoegde suiker, zout, gist of gluten bevatten. Ze zijn minimaal bewerkt en voorzien van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Consumentadviesprijzen en verkrijgbaarheid
Physalis Ashwagandha forte Bio Vegan: € 14,50 (30 capsules)
Physalis Ginseng forte Bio Vegan: € 16,00 (30 capsules)

Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *