Oranje is het nieuwe groen

HAPPY EARTH introduceert nieuwe geurlijn: Rose Petitgrain

Kleurrijk nieuws onder de lentezon! HAPPY EARTH, het pure en duurzame merk van eigen bodem, introduceert een geurlijn waar alle zintuigen spontaan blij van worden: Rose Petitgrain. Het 100% natuurlijke parfum combineert de frisheid van bergamot en petitgrain – essentiële oliën afkomstig uit de bladeren en twijgen van de bittere sinaasappel – met de zoetere, bloemige noten van onder andere roos, iris en jasmijn. De heerlijk veelzijdige en opwekkende geur stemt meteen vrolijk en past daarom ook perfect bij de kleur van positiviteit en energie: oranje. Net als alle HAPPY EARTH producten is de Rose Petitgrain lijn beter voor jouw huid én voor onze aarde. Groen licht voor deze oranje lijn dus!

2024 wordt een prachtig oranje-jaar: Koningsdag, het EK voetbal in Duitsland, de Olympische Spelen in Parijs, Joost Klein die ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival… Oranje boven!

100% natuurlijke Deo Crème Rose Petitgrain – Voor oh-zo-mooie oksels
Ontmoet de nieuwste aanwinst binnen de duurzame HAPPY EARTH familie: de Rose Petitgrain Pure Deo Cream. Een ultiem verzorgende vegan deodorantcrème, in een handzame, staande tube gemaakt van suikerriet, hoe slim is dat! Ideaal voor onderweg. De milde crème formule biedt 24 uur bescherming, bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van chemicaliën, alcohol, parabenen, drijfgassen en microplastics. Een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt is al voldoende. De heerlijke fris-bloemige geur van Rose Petitgrain doet de rest! Door de verzorgende eigenschappen is de deo crème bovendien ideaal voor na het scheren. Mooi verzorgde oksels en tegelijkertijd het beste doen voor Moeder Aarde? We’ve got you!
Adviesprijs:  € 7,49 (40 ml)

100% natuurlijke Deo Roller Rose Petitgrain – rolmodel
Liever een deo roller dan een crème? De Rose Petitgrain Pure Deodorant Roll-on ruikt net zo heerlijk en is eveneens gemaakt van ingrediënten waar jouw huid en de aarde blij van worden. Met een unieke blend van 100% natuurlijke geurextracten en essentiële oliën is de deodorant niet alleen 100% effectief, maar ook 100% verzorgend. De Roll-On is aluminiumvrij en bevat geen alcohol, parabenen of drijfgassen. Alle seinen op groen dus voor deze oranje deodorant roller!
Adviesprijs: € 7,49 (75 ml)

100% natuurlijke Douchegel Rose Petitgrain – Da’s lekker wakker worden
Is de ochtend niet jouw happy moment? De Rose Petitgrain Pure Shower Gel brengt daar gegarandeerd verandering in. De 100% natuurlijke, vegan douchegel brengt je huid én je humeur in topconditie! De heerlijk geurende douchegel geeft je meteen een energieboost en verzorgt je huid optimaal dankzij de plantaardige formule met botanische extracten en essentiële oliën. Nog meer redenen om vrolijk te worden: de douchegel is vrij van microplastics en andere chemicaliën.
Adviesprijs: € 4,99 (300 ml)

100% natuurlijke Handzeep Rose Petitgrain – Voor blije handen
De heerlijke Pure Hand Soap maakt de Rose Petitgrain lijn compleet. De 100% natuurlijke, vegan handzeep kun je dankzij de milde en toch effectieve formule zo vaak gebruiken als je wilt. De handzeep is antibacterieel, biologisch afbreekbaar en bestaat uit een plantaardige formule met botanische extracten en essentiële oliën. Daar krijgen we de handen wel voor op elkaar!
Adviesprijs: € 3,99 (300 ml)

Voor meer informatie: www.happyearthcare.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *