Nieuwe DA-huismerkartikelen in een nieuw design

 DA werkt voortvarend aan nieuwe DA-huismerkartikelen in een nieuw design. Het uitgangspunt? Kwalitatief hoogstaande artikelen tegen een voordelige prijs! 


Vitaminelijn van DA-huismerk
Het DA-huismerk is uitgebreid met een nieuwe Premium-lijn vitamines. Deze lijn bestaat uit vitamines, mineralen en specials. Vrijwel alle Premium-lijn producten zijn vrij van suiker, gluten, gist, lactose, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De producten passen naadloos in een gezonde en bewuste levensstijl. 

Vanaf week 45: nieuwe crèmes
De volgende crèmes worden aan het assortiment toegevoegd: – Cetomacrogol: parfumvrije zalf met 10% vaseline. Voorkomt uitdroging, draagt bij aan de bescherming van de huid – Lanette crème: parfumvrije crème met 20% vaseline. Voorkomt uitdroging en houdt de huid soepel – Vaseline Paraffine: parfumvrije zalf met 80% vaseline. Draagt bij aan de versoepeling van de huid – Levomenthol koelgel: Verkoelende gel met 1% menthol. Geschikt voor de verzorging van de geprikkelde en rode huid.
 

Een nieuwe lijn, in een nieuw jasje
De vitaminelijn onderscheidt zich van het gebruikelijke DA-magenta roze assortiment. Met zilveren deksels en een metallic logo! De speciaal voor DA ontwikkelde verpakking voorkomt oxidatie en het glas heeft geen interactie met de supplementen. 

Binnenkort meer DA-huismerkartikelen
Nieuwsgierig naar het assortiment? Op www.da.nl vind je alle producten én de DA-drogisterij bij jou in de buurt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *