Nieuw van Vitakruid: B-Complex Actief zonder B6

Rond negen uur komt u het kantoor binnen slenteren. Moe, futloos, uitgeblust; eerst maar naar het koffiezetapparaat om die afgematte grimas wat op te poetsen. Rond de klok van elf -inmiddels zo’n vier kopjes verder- geniet u nog steeds de fysieke gesteldheid van een marathonloper die net de finishlijn is gepasseerd. Maar hoe kan dat nu? U slaapt toch gewoon goed?

Heeft u wel eens gedacht aan een scheve vitaminehuishouding? En dan met name aan een ontoereikende vitamine B balans in uw lichaam. Dit zijn namelijk de micronutriënten die ervoor zorgen dat u de hele dag over voldoende energie beschikt. 

Vitakruid heeft nu een supplement in het assortiment dat uitkomst kan bieden. Het B-complex Actief zonder B6, een hoogwaardig product dat alle B-vitaminen in actieve vorm bevat!

De kracht van B-Complex Actief zonder B6 in het kort
• Geen B6 tegen stapeling
• Quatrefolic®, de vierde generatie van folaat
• Biologisch actieve vormen van alle nutriënten
• Met methyldonoren trimethylglycine, choline en l-taurine 
• Hoge doseringen B-vitaminen

Vitamine B6 ontbreekt echter. Vitakruid heeft de unieke en gewaagde keuze gemaakt een B-complex uit te brengen zonder vitamine B6. Een vitamine B6 stapeling is een veelvoorkomend probleem binnen de hedendaagse therapeutische praktijk, met name bij patiënten met methyleringsproblemen. De schreeuw om een actief B-complex zonder B6 werd daarom luider en luider, zeker omdat suppletie met B-vitaminen een B6 stapeling juist kan oplossen.

Om de methylering verder te ondersteunen zijn ook de methyldonoren choline, l-taurine en trimethylglycine in het B-complex Actief zonder B6 opgenomen. Drie hoogwaardige nutriënten die samen met PABA en inositol als oliedruppels fungeren om het algehele systeem gesmeerder te laten lopen. Het B-complex Actief zonder B6, een fusie van innovatie om trots op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *