Nieuw op de Nederlandse markt: Bio-Kult Migréa!

Bio-Kult Migréa biedt een innovatieve oplossing in het segment van de darm – hersen as en is daarmee een uniek product in de drogisterijbranche.

Bio-Kult Migréa is een hoogwaardige 3-in-1 formulering met 14 probiotica stammen, magnesium en vitamine B6. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine B6 draagt daarnaast bij aan de regulering van de hormonale activiteit. 

Een recent dubbelblind, gerandomiseerd, placebo-gecontroleerd onderzoek is gepubliceerd in “Cephalagia: The International Journal of Headache”. De studie gebruikte Bio-Kult Migréa en toonde veelbelovende resultaten bij patiënten. Dit is het grootste dubbel blind onderzoek dat ooit gedaan is op dit gebied. 

Bio-Kult Migréa is internationaal bekroond tot “Product van het Jaar 2020” door het prestigieuze Nutra Ingredients Awards.

Bio-Kult Migréa is de nieuwste aanwinst in de succesvolle Bio-Kult productlijn met o.a. Bio-Kult multi-stam probiotica, Candéa, Pro-Cyan en Infantis.

Bio-Kult is een internationale marktleider op het gebied van probiotica en prebiotica. 

Het product is verkrijgbaar in een verpakking van 60 capsules en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €22,95 incl. BTW.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:
telefoon           023 6200036
email                info@bio-kult.nl
web                   www.bio-kult.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *