Nieuw in Nederland – DERMASENCE voor een gezonde huid


Nederland is een nieuw huidverzorgingsmerk rijker, namelijk DERMASENCE. De missie van DERMASENCE is een gezonde huid. De medische huidverzorging van het Duitse merk wordt in nauwe samenwerking met dermatologen ontwikkeld. Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring en deskundigheid heeft DERMASENCE een innovatief programma ontwikkeld dat de huidfuncties ondersteunt en reguleert. Het merk biedt voor elk huidtype de juiste verzorging, inclusief de probleemhuid.

Werkzaamheid en verdraagzaamheid
DERMASENCE staat voor effectieve, op maat gemaakte verzorgingsproducten die afgestemd zijn op de behoefte van de huid. Het merk werd in 1991 opgericht in Münster, Duitsland door vijf dermatologen een apothekeres. Ook tegenwoordig wordt het merk ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen, en veel dermatologen vertrouwen op DERMASENCE. De producten bevatten een hoog percentage aan hoogwaardige farmacologische werkzame stoffen die bewezen effectief zijn. Denk bijvoorbeeld aan hyaluronzuur en teunisbloemzaadolie voor regeneratie van de huid, of hamamelis voor een kalmerend effect. Ook staat verdraagzaamheid bij DERMASENCE hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring en de implementatie van innovatieve ideeën biedt DERMASENCE een assortiment dat ondersteunt bij het reguleren van de huidfuncties en het behoud van een gezonde huid.

Voor elk huidtype
DERMASENCE heeft producten gericht op de verbetering van elk huidtype. Of je nu een normale, droge, of juist vette huid hebt, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan of last hebt van bijvoorbeeld acne, eczeem of rosacea, DERMASENCE heeft een passend product. Het merk biedt o.a. dagelijkse verzorging, reinigingsproducten, maskers en speciale verzorging. Hierdoor is DERMASENCE perfect voor iedereen, dag na dag, van top tot teen. De producten van DERMASENCE worden uitsluitend bij apotheken en specialisten verkocht, zodat de consument voorzien kan worden van passend, individueel advies. Zo kan altijd gezorgd worden voor een juiste match tussen huidtype en product. En wie DERMASENCE eenmaal zelf ervaart, blijft het merk trouw.

Het DERMASENCE kleursysteem
Om het kiezen van de juiste producten te vereenvoudigen te maken, heeft DERMASENCE een handig kleursysteem ontwikkeld. Elke kleur staat voor een ander huidtype. Soms is een specifiek product slechts voor één huidtype geschikt, terwijl andere producten bij meerdere huidtypes passen. Op de meer algemene producten wordt tevens middels een gradatiesymbool aangegeven hoe vet het product is (van vetvrij tot zeer vettig). Ten derde werkt DERMASENCE met enkele handige pictogrammen, die aanwijzingen geven over het gebruik van de producten. Zo weet je ten aller tijden zeker dat je het juiste product te pakken hebt, dat aansluit bij jouw huidtype en verzorgingswensen.


Over DERMASENCE
Bij DERMASENCE draait alles om een gezonde huid: werkzaamheid en verdraagzaamheid staan bij ons dan ook centraal. Onze medische huidverzorging wordt al ruim 25 jaar lang in nauwe samenwerking met dermatologen ontwikkeld. DERMASENCE is specialist op gebied van medische huidverzorging en door innovatieve, werkzame stoffen op slimme wijzen met elkaar te combineren bieden we een passende oplossing voor elk huidtype, inclusief de probleemhuid waaronder neurodermitis, rosacea of acne. Ook anti-aging producten ontbreken niet. Het assortiment van DERMASENCE bestaat uit bijna 50 producten die ontwikkeld worden in Münster, Duitsland. Het merk is in Nederland, Duitsland en Oosterrijk exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *