NIEUW: Dove Purifying Detox Body Wash

 Met groene klei 

Waarom zou je alleen je gezicht trakteren op fijne kleimaskers en cleansers voor een frisse en stralende huid? Dove introduceert speciaal voor de lichaamshuid de zachte Purifying Detox Body Wash. Deze nieuwe body wash met groene klei combineert grondige reinigingskracht met de vertrouwde formule van Dove. Na gebruik van de Dove Purifying Detox Body Wash voelt de huid niet alleen fris maar is deze ook op zachte wijze gedetoxt zodat hij weer gaat stralen.

We love clay! 
Maskers, gezichtsreinigers, gezichtsverzorging: klei is al eeuwen een geliefd ingrediënt in allerlei face care producten. Natuurlijk heeft klei niet alleen voor je gezicht een extra zuiverende en verzachtende werking; ook je lichaamshuid knapt op van een cleansing met klei. 

Cleansing met klei 
Ongemerkt kunnen in de loop van de dag vuildeeltjes op je lichaamshuid ophopen, zonder dat je het door hebt of deze ziet zitten. Zeker als je in de stad of een stedelijke omgeving woont, denk bijvoorbeeld aan fijnstof van luchtvervuiling. Door niet alleen je gezicht, maar ook je lichaamshuid regelmatig op een verzorgende reiniging met klei te trakteren, bescherm je de huid tegen invloeden van buitenaf en geniet je elke dag van een schone, verzorgde en stralende huid die zacht aanvoelt. 

Dove Purifying Detox Body Wash met groene klei combineert grondige reinigings-kracht met de milde formule van Dove om zo op zachte wijze de huid te detoxen en te laten stralen. De rijke, crème-achtige body wash met klei brengt prettig aan, verdeelt makkelijk en geeft een zacht en hersteld huidgevoel. Bovendien zorgt de body wash met groene klei voor een zuiverende werking om vuildeeltjes – die ook je lichaamshuid in de loop van de dag opvangt – grondig te verwijderen. 

Treatment @home 
Met de zachte Purifying Detox Body Wash van Dove kun je de lichaamshuid ook op een ontspannende treatment trakteren, net zoals in een spa of beautysalon. Pak je moment: strijk de heerlijk geurende mintgroene body wash rustig in ronddraaiende bewegingen over je lichaam tijdens het douchen en spoel zorgvuldig af met (lauw)warm water. Tip: je kunt natuurlijk ook méér tijd voor jezelf nemen door een ontspannend bad af te sluiten met een Dove bodytreatment. Laat het water voor de helft weglopen, masseer de Purifying Detox Body Wash rijkelijk over je huid en laat even inwerken terwijl je bijvoorbeeld een korte meditatie doet. Spoel hierna de body wash af met (lauw)warm water. 

Na elke reiniging met Dove Purifying Detox Body Wash is de huid niet alleen heerlijk zacht en fris maar heeft deze ook een stralende gloed! 

Dove Purifying Detox Body Wash (250 ml) is vanaf eind februari exclusief verkrijgbaar bij drogisterijen, consumentenadviesprijs: €3,99 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *