NIEUW: Collistar Sun Mousses


Zeg ja tegen de zon en een stralende bruine teint met Collistar.

Zegt u zon? Dan zegt u Collistar, en zegt u ja tegen een perfecte bruine teint. Collistar staat voor zon en een perfecte bruine teint.

Iedereen wendt zich tot Collistar, wanneer schoonheid en bescherming tegen UV stralen op de agenda staat. Extreem effectief en veilig, heerlijke texturen, uitvoerig getest en innovatieve formules; dit zijn de steekwoorden voor de onmisbare producten uit de lijn; Special Perfect Tan. Met een marktaandeel van 22.7% in 2017 bewijst Collistar, dat haar producten absolute musthaves zijn, voor degene die alleen het beste wensen/eisen op het gebied van zonbescherming.

WETENSCHAPPELIJK, VEILIG, EFFECTIEF EN VOORLICHTING
Zonbescherming moet effectief zijn, een aangename textuur hebben en op een veilige manier een langdurige, stralende en bruine teint garanderen/bieden. Elke lancering van Collistar heeft ook het doel voorlichting te geven over een andere en meer bewuste aanpak tegen de schadelijke invloeden van zon en te informeren over, hoe om te gaan met zon en hoe zich optimaal te beschermen tegen de zon. Collistar blinkt hierin uit en biedt daarom hightech formules, met steeds betere fotostabiele filters en de bekende 5 garanties die de huid beschermentegen:

  1. UVA
  2. UVB
  3. Infrarood
  4. Ozon
  5. Vrije radicalen

De 5 garantiesvormen de basis voor een wereldwijde strategische methode, die effectief alle schade door photoaging aan cellen en DNA bestrijdt en preventief werkt tegen verbranding, uitdroging en oxidatie. Oftewel een all-round bescherming waar de nieuwste lancering van 2018 voor 100% aan voldoet; Nourishing Tanning Mousse, comfort en hydratatie SPF20 en SPF30. Deze twee producten worden in de mousse lijn gecompleteerd door de Moisturizing After Sun Mousse, die op dezelfde wijze de huid heerlijk omhuld met een zachte cocon.

DE MOUSSE, DE SENSORISCHE EVOLUTIE IN ZONBESCHERMING
Omdat Collistar wil dat iedereen consequent zonbescherming gebruikt, investeert zij niet alleen in effectiviteit van de producten, maar net zoveel in het sensorische aspect/beleving van de producten. Hoe aangenamer het product is in gebruik, hoe consequenter het gebruik zal worden. Dit geldt ook voor de nieuwe zonmousses. Deze texturen zijn gloednieuw binnen het Italiaanse merk en zelfs binnen de parfumerie. Twee rijke, voedende “wolkjes”, die snel intrekken, het bruiningsproces versnellen en de bruine teint fixeren waardoor je langer van een stralende bruine teint kan genieten. Mousse texturen hebben een krachtige positie op de huidige markt, omdat ze voldoen aan zowel het zintuiglijke effect en functionaliteit, die een gevoel van luxe oproepen en een unieke ervaring teweeg brengen. Het schoonheidsritueel voor in de zon, wordt een moment van intens genot en welzijn. Dankzij de spraydop kan het product gemakkelijk en snel worden aangebracht en is het 100% beschermd tegen vervuiling van bijvoorbeeld zand. Met een druk op de knop heb je de juiste hoeveelheid om je huid te omhullen in een cocon. Schudden voor gebruik.


NOURISHING TANNING MOUSSE

Comfort en hydratatie
Jezelf beschermen tegen zon was nog nooit zo leuk. Het is geschikt voor gezicht en lichaam en het waterresistent. De textuur is zijdezacht, gemakkelijk aan te brengen, heeft een diepe hydraterende werking en trekt snel in zonder een vet laagje achter te laten. Alleen het gevoel van intense voeding en zachtheid blijft achter op de huid. Een complete verzorging die ook een kalmerende en een ant-age werking biedt. Naast de actieve ingrediënten Luteïne (een krachtige anti-oxidant dat beschermd tegen schadelijke invloeden van blauw licht), Oleoyl Tyrosine (versnelt het bruiningsproces) en Fotostabiele UVA en UVB filters (beschermen o.a. tegen het verbranden), bevatten de producten twee nieuwe actieve ingrediënten: lampionplant (bestrijdt schade veroorzaakt door Infrarood aan de collagene vezels) sponskomkommer of nenwa (maakt de beschermende filters oplosbaar en daarmee actiever en effectiever en voedt de huid en beschermt deze tegen uitdrogen).

SPF 20 AND SPF 30, VOOR ALLE HUIDTYPES, INCLUSIEF DE MEEST GEVOELIGE
Masseer de mousse in totdat deze volledig door de huid is opgenomen. Voor het gezicht dient de mousse eerst in de handen gesprayd te worden, daarna kan het behoedzaam gemasseerd worden op het gelaat, waarbij de oogcontour vermeden wordt. De behandeling na het zwemmen en bij langdurige blootstelling herhalen. Beide mousses zijn geschikt voor alle huidtypes en de SPF30 is ook geschikt voor kinderen. Een kleine hoeveelheid is al genoeg voor het gehele lichaam.

SPF 20 200 ml Bottle – € 36,47
SPF 30 200 ml Bottle – € 36,47


MOISTURIZING AFTER SUN MOUSSE

Fixeert en verlengt de bruine teint
Nog een verwennerij om intens van te genieten, dankzij de voedende en kalmerende eigenschappen. Naast het herstellen van de huid, fixeert en verlengt het de bruine teint, blijf daarom dit product voor langere periode gebruiken, zelfs na de vakantie of periode van zon. Het is alcoholvrij, dermatologisch getest en bevat actieve ingrediënten, zoals: Shea Boter, Hyaluronzuur met een medium gewicht, Aloë Vera, vitamine E en Sigesbeckia Orientalis, een plant uit Zuid-Azië die groeit in warme en vochtige klimaten en een bewezen kalmerende werking heeft. Geeft direct een aangenaam verfrissend gevoel en is geschikt voor lichaam en gezicht.

Sigesbeckia Orientalis gebruikt in Chinese medicijnen
Het sap uit de bladeren van deze plant wordt al eeuwen gebruikt in Chinese medicijnen om huidontstekingen te kalmeren en het genezingsproces van de huid te verbeteren. Onlangs heeft onderzoek uitgewezen dat het een substantie bevat, waarvan de structuur sterk overeenkomt met dat van aspirine. Tegenwoordig wordt deze plant in cosmetica toegepast wegens zijn verzachtende en regenererende eigenschappen.

Flacon 200 ml – € 22,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *