NIEUW: Biodermal Ultralichte Zon Gel-Crèmes

Maak je klaar voor hogere temperaturen en felle zonnestralen met de nieuwe Biodermal Hydraplus Ultralichte Zon Gel­Crèmes met SPF 30 en SPF 50+. De innovatieve gel-crème formules bieden optimale zonbescherming, zonder plakkerig gevoel. De ultralichte textuur met hydraterend hyaluronzuur trekt bovendien zeer snel in en laat geen plakkerig laagje achter dankzij de unieke dry-touch-technologie. Kom maar op met die zomer!

Het belang van zonbescherming
De zomer is in aantocht en dat betekent dat we weer kunnen genieten van de warme zon. Natuurlijk zonlicht bestaat onder andere uit UVA-stralen en UVB-stralen. UVA-stralen zijn altijd aanwezig en gaan door de wolken en zelfs door glas heen. Ze zijn onder andere verantwoordelijk voor huidveroudering en hyperpigmentatie. UVB-stralen zijn aanwezig als het zonnetje lekker schijnt en zorgen voornamelijk voor het verbranden van de huid. Beide vormen van straling zijn schadelijk, daarom is het belangrijk om je huid goed te beschermen. Met de jarenlange ervaring binnen gezichtsverzorging, weet Biodermal precies wat jouw huid nodig heeft. Dat geldt ook voor zonbescherming.

Beschermend en verzorgend
Om huidschade te voorkomen zijn alle Biodermal zonproducten ontwikkeld met een zorgvuldig geselecteerde combinatie organische UV-filters die breedspectrum bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling. Het uitgebreide zonassortiment biedt producten voor elk huidtype, zowel voor het gezicht als het lichaam. Naast de optimaal beschermende werking tegen UV-straling bieden de zonproducten ook een extra verzorgend voordeel per huidtype. Alle formules worden naast de combinatie van UV-filters ook zorgvuldig samengesteld op basis van huidtolerantie en een zo min mogelijke impact op het milieu, met bewuste gekozen UV-filters en andere ingrediënten. Hierdoor zijn de producten niet alleen goed voor de huid, maar hebben ze ook zo min mogelijk impact op het milieu.

Optimale zonbescherming, zonder plakkerig gevoel
De nieuwe Biodermal Hydraplus Ultralichte Zon Gel-Crèmes met SPF 30 en SPF 50+ bieden directe bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon dankzij geavanceerde en fotostabiele UVA- en UVB-filters. De ultralichte formules trekken zeer snel in, zijn onzichtbaar op de huid en laten geen plakkerig laagje achter dankzij de innovatieve dry-touch­technologie. De gel-crèmes zijn bovendien verrijkt met hydraterend hyaluronzuur, wat helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te verbeteren en te beschermen tegen uitdroging door de zon. De water- en zweetbestendige formules zijn daarnaast speciaal ontwikkeld om zand gemakkelijk van de huid te kunnen vegen. Het resultaat? Een fris en comfortabel huidgevoel, zelfs na een lange stranddag!

Ultralichte Zon Gel-Crèmes in SPF 30 en 50+
• Altijd optimale breedspectrum UVA- & UVB-bescherming 
• Ultralichte gel-crème textuur
• Trekt zeer snel in
• Niet vet of plakkerig dankzij onze innovatieve dry-touch-technologie 
• Onzichtbaar op de huid
• Fris huidgevoel
• Geformuleerd met hydraterend hyaluronzuur 
• Zonder parfum en alcohol
• Zeer water- en zweetbestendig 
• Dermatologisch getest

Van top tot teen beschermd
Biodermal biedt naast de nieuwe gel-crèmes een breed assortiment aan zonbescherming, ingedeeld naar huidtype en huidbehoefte. Speciaal voor het gezicht kun je kiezen voor de Ultralichte Zonnefluïde SPF 50+ of de Anti Age Zonnecrème SPF 50+. Beide producten bieden hoogwaardige bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Voor de gevoelige (kinder)huid biedt de Gevoelige Huid Zonnespray SPF 50+ een fijne uitkomst. De parfumvrije formule bevat geavanceerde UVA- en UVB-filters voor directe en optimale bescherming. Het Triple Moist Complex zorgt bovendien voor directe, diepe, intensieve en langdurige hydratatie van de huid. Zo kun je genieten van de zon terwijl jouw huid van top tot teen beschermd is.

Adviesprijzen:
– Hydraplus Ultralichte Zon Gel-Crème met SPF 30: € 43,99
– HydraplusUltralichteZon Gel-Crème met SPF 50+: € 44,99 
– Ultralichte Zonnefluïde met SPF 50+: € 27,99
– Anti Age Zonnecrème met SPF 50+: € 27,99
– Gevoelige Huid Zonnespray SPF 50+: € 39,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *