Nationaal beauty donatie platform gaat van start


SOAP FOUNDATION: Inzameling (ongeopende) beautyproducten voor vrouwen in kwetsbare situaties

Puilt je badkamerkast uit met ongeopende beautyproducten? Heeft je lief per ongeluk de verkeerde douchegel gekocht? Staat die parfumfles al sinds je verjaardag op je te wachten? Alle beautyproducten die je nog niet hebt gebruikt en prima kunt missen kun je vanaf nu, dankzij het bijzondere initiatief van de SOAP FOUNDATION, aan een dankbare nieuwe ontvanger doneren.  

Dankzij een hartverwarmend initiatief van SOAP TREATMENT STORE, DOCTORS AT SOAP en SOAP RECOMMENDS, kun je vanaf heden al jouw ‘unused beauty products’aan goede doelen doneren, zoals diverse vrouwenopvang instellingen in Nederland. Zo komt al het moois uit jouw overvolle beautystash alsnog goed terecht.

Donate your beauty products
Elke dag heerlijke beautyproducten binnen handbereik hebben is niet voor elke vrouw de normaalste zaak van de wereld. Terwijl een douche met een fijne lotion of een moment voor jezelf met een gezichtsmaskertje juist zo’n boost voor jezelf én je zelfvertrouwen kan geven. SOAP Founders Esther Meijer- Litjens en Stephanie Litjens over de SOAP FOUNDATION: “Dagelijks maken we heel veel mensen blij met behandelingen bij SOAP TREATMENT STORE of met producten van SOAP RECOMMENDS. Sommigen komen iedere week voor hun manicure of facial, anderen komen, gezellig met ’n vriendin, eens in de zoveel maanden voor ’n pedi of iemand loopt binnen voor ’n quick wax of facial.Dit gegeven deed ons wel beseffen dat er ook veel vrouwen zijn die zich nooit (en dan ook echt nooit) zich een fijne beauty treatment of product kunnen veroorloven. Daar kunnen wij vast ’n bijdrage aan leveren, dachten we.”

Hoe het werkt
Verzamel de ongeopende beautyproduct(en) in de speciale SOAP FOUNDATION beautybag of neem ze zelf mee en lever ze in bij één van de verschillende inzamelingspunten– o.a. bij de SOAP TREATMENT STORES, pop up locaties in Spaces en evenementen; vervolgens worden alle gedoneerde beautybags door de SOAP FOUNDATION verzameld en gedoneerd aan lokale vrouwenopvang instellingen, zoals de Blijf van mijn lijf huizen.

Geef een goed gevoel
In de vijfendertig vrouwenopvang instellingen die Nederland telt verblijven 6000 vrouwen (vaak met kinderen) die zich nooit als ‘extra luxe’ een beautyproduct kunnen veroorloven. Jan Laurier, voorzitter Federatie Opvang: “Het allerbelangrijkste is dat de mishandelde vrouwen zich weer goed voelen. De ervaring leert dat het voor slachtoffers van huiselijk geweld heel belangrijk is dat zij weer het gevoel krijgen dat ze waardevolle mensen zijn; dat ze er mogen zijn. Wat helpt daar beter bij dan oprechte aandacht voor wie je bent: een sterke vrouw, goed verzorgd en mooi opgemaakt! De SOAP FOUNDATION helpt zodoende ook op een unieke manier mee aan het vergroten van het zelfvertrouwen van deze kwetsbare vrouwen.”

Maak van jouw unopened beauty productseen extra waardevolle donatie: lever jouw beautyproducten of de gevulde  beautybag in op één van de inzamellocaties.

Check http://www.soaptreatmentstore.com/soapfoundation voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *