Mini-Foot-Spa

Voor mooie verzorgde voeten

In deze onzekere tijden weten we één ding zeker: we willen goed voor onszelf zorgen. De behoefte aan verwenmomenten om jezelf te verzorgen en je gedachten af te leiden is groot. Kneipp werkt daarom (thuis) door om iedereen fijne, verrassende en innovatieve verwenproducten te kunnen blijven bieden. Vandaag laten we je graag kennismaken met een bijzonder nieuw voetverzorgingsproduct: De Kneipp Mini-Foot-Spa.

Kneipp Mini-Foot-Spa is een tender loving 2-in-1 bath & care product voor de voeten. Deze duo-verpakking van 2 sachets bezorgt je een perfecte voetspa-ervaring thuis. 

Stap 1: Ontspan en verzorg je voeten in een voetenbad van de voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract en geniet van de betoverende zacht zoete geur.

Stap 2: Breng daarna de intensief verzorgende voetencrème met rijke sheaboter en vijgenextract aan voor zachte en soepele voeten.

Reinigt, verzorgt en verzacht eelt
Kneipp Mini-Foot-Spa reinigt en verzorgt de voeten en verzacht eelt. Het voetenbad bevat een hoog gehalte aan puur en zuiverend thermaal bronzout. 

Hibiscus en vijgenextract
Hibiscus en vijgenextract vormen de perfecte combi voor een zachte en verfijnde geurbeleving. Ze hebben een herstellende werking dankzij natuurlijke antibacteriële eigenschappen. In combinatie met sheabutter biedt het een vocht inbrengende werking met allantoïne en vitamine E.

Puur zuiverend thermaal bronzout
De zoutkristallen die gebruikt worden in de Kneipp Mini-Foot-Spa, worden gewonnen uit de enige overgebleven zoutmijn in Europa, Saline Luisenhall. Op een diepte van 460m worden de zoutkristallen gewonnen uit de zoutafzettingen van een 250 miljoen jaar oude zee. Deze zoutkristallen zijn bijzonder rijk aan reinigende en harmoniserende mineralen en sporenelementen, gevrijwaard van iedere vorm van luchtvervuiling en chemicaliën.

Adviesprijs: € 2,99 (per stuk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *