ICI PARIS XL Benelux start nieuwe samenwerking met Serviceplan Make

Vanaf mei 2024 werkt Serviceplan Make Benelux, onderdeel van de wereldwijde Serviceplan Group, officieel samen met ICI PARIS XL Benelux. De samenwerking beslaat de markten Nederland, België en Luxemburg. Het creatieve marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Brussel en Luxemburg, is verantwoordelijk voor de creatieve direct marketing van de parfumerie. Met de geïntegreerde aanpak van het bureau worden hiervoor verschillende disciplines ingezet.

De kernfocus ligt op het ontwikkelen van zowel print, als digitale deliverables voor direct marketing. Dit omvat onder meer het creëren van co-branded DM-campagnes en direct marketing print materiaal, evenals het schrijven van pakkende teksten voor e-mails en apps. 

Monia Kayila, Managing Director van Serviceplan Make Benelux is verheugd over de samenwerking: “Ik ben buitengewoon trots dat Serviceplan Make aan de slag mag gaan voor dé beautyspecialist van de Benelux. Dat wij mogen bijdragen aan het succes van ICI PARIS XL is niet alleen een eer, maar ook een prachtige kans om innovatieve en impactvolle marketingoplossingen te creëren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *