Hydrateer je huid intensief met het beste uit de natuur!

De populariteit van hydraterende verzorging kent een stijgende lijn. Na anti-age producten is hydraterende verzorging wereldwijd het meest populair. Reden voor Weleda, producent van natuurcosmetica, om een hydraterende verzorgingslijn te lanceren. Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging met biologische vijgencactus hydrateert langdurig en heeft een ultralichte textuur.

Behoefte aan langdurige hydratatie
Weleda heeft al een breed assortiment gezichtsverzorging. Waarom deze toevoeging? Kim Goppel, productspecialist bij Weleda: “We zien een toenemende behoefte aan hydraterende gezichtsverzorging. Steeds meer mensen hebben een vochtarme huid. Dit komt doordat ze simpelweg te weinig vocht binnenkrijgen. Vocht wordt onttrokken aan de huid -bijvoorbeeld door verwarming of airco- of doordat de huid zelf niet goed in staat is om het vocht vast te houden. Steeds vaker is men op zoek naar milde en natuurlijke producten die langdurig hydrateren en snel intrekken. Zodat je geen vette laag op je gezicht hebt.”

100% natuurlijke dorstlesser voor je huid
Welke oplossing biedt Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging? “Hydraterende Gezichtsverzorging met biologische vijgencactus en aloë vera hydrateert direct en langdurig. Deze nieuwe vegan lijn heeft een ultralichte textuur, plakt niet en trekt snel in. Je huid voelt gehydrateerd, fris en superzacht aan! De lijn bestaat uit vier producten: een ooggel met een verkoelende rol-applicator voor de tere huid onder de ogen, een gezichtscrème en gezichtscrème light die direct tot 24 uur lang hydrateren en een gezichtsspray als verfrissende en hydraterende boost tussendoor”, legt Kim uit.

“Deze lijn hydrateert je huid intensief met het beste uit de natuur. De vijgencactus is een natuurlijke expert in het opslaan van vocht. Dankzij zijn hoge gehalte aan vochtvasthoudende verbindingen zoals polysachariden, stimuleert hij het natuurlijke vermogen van de huid om vocht op te slaan. Daarnaast is biologische aloë vera gel toegevoegd, die hydraterend en verkoelend werkt. Deze ingrediënten worden aangevuld met de frisse geur van natuurlijke etherische oliën van groene mandarijn, pepermunt en palmarosa.”

Hydraterende Ooggel
Kalmerende gel die tekenen van vermoeidheid rond de ogen vermindert.

– Hydrateert direct tot 12 uur lang
– Laat vermoeide ogen weer stralen
– Met verkoelende rol-applicator
– Parfumvrij
– 100% vegan

10ml | €14,99

24h Hydraterende Gezichtscrème
Normale en droge huid 
Lichte crème met kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera gel.

– Hydrateert direct tot 24 uur lang
– Trekt snel in
– Niet-comedogeen
– 100% vegan

30ml | €13,99

24h Hydraterende Gezichtscrème Light
Normale en gecombineerde huid
Ultralichte crème met kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera gel.

– Hydrateert direct tot 24 uur lang
– Matteert
– Niet-comedogeen
– 100% vegan

30ml | €13,99

Hydraterende Gezichtsspray
Verfrissende spray die de vermoeide en doffe huid hydrateert. Met een subtiele compositie van etherische oliën die huid en zintuigen stimuleren.

– Verfrist, verkwikt en geeft hydraterende boost
– Hydrateert direct tot 12 uur lang
– Fijn voor onderweg
– 100% vegan

100ml | €11,49


Vegan
Alle vier de producten van de Hydraterende Gezichtsverzorging zijn 100% vegan.


Net als de andere producten van Weleda draagt de Hydraterende Gezichtsverzorging het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica. Verkoopinformatie: weleda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *