Holland Pharma Informatiebeurs 2019

Aanstaande zaterdag 15 juni 2019 organiseert Holland Pharma haar jaarlijkse Informatiebeurs. Tussen 15.00 en 21.00 uur zijn de deuren van Graafschapstadion ‘De Vijverberg’ in Doetinchem geopend en kunt u een bezoek brengen aan ruim 80 stands.

Wat kunt u deze dag verwachten?
“Wij bieden onze klanten met de Informatiebeurs een informele, gezellige en informatieve dag. Een uitgelezen moment om onder het genot van een hapje en drankje persoonlijk in gesprek te komen met zowel leveranciers als medewerkers van Holland Pharma”, vertelt Jan Bouwman, Algemeen directeur. Op de beurs heeft u de gelegenheid zich te laten informeren over nieuwe producten, aan te sluiten bij een lezing of uw eigen 100% natuurlijke massageolie te maken. Daarnaast is deze dag uitermate geschikt om te netwerken met branchecollega’s en te profiteren van verschillende aanbiedingen. En aan het eind van de dag neemt u een rijk gevulde goodiebag mee naar huis. De toegang is gratis.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Zo vindt u op de twee foodpleinen diverse biologische lekkernijen, waaronder broodjes (vegetarische) hamburger en beenham, friet en schepijs. Ook de Bewustwinkelen.nl foodtrailer ontbreekt niet op deze dag en vanuit hier wordt biologische soep en pasta geserveerd. Daarnaast kunt u ook genieten van een heerlijke biologische wijnproeverij.

Komt u naar de Holland Pharma Informatiebeurs? Meld u dan gratis aan via de website van Holland Pharma. U vindt hier ook het laatste nieuws, het lezingenprogramma en de deelnemende leveranciers. 

Holland Pharma ziet u graag op zaterdag 15 juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *