Holland & Barrett hoofdsponsor van de KNSB

Holland & Barrett is de nieuwe hoofdsponsor van de KNSB. De winkelketen in natuurlijke gezondheid en verzorging omarmt het langebaanschaatsen. Holland & Barrett was al zichtbaar op de boardings van Thialf bij de Daikin NK Afstanden (29-31 oktober). Het logo prijkt dit seizoen bij internationale wedstrijden ook op de pakken van de langebaanschaatsers.

Holland & Barrett is een van oorsprong Britse keten, opgericht in 1870, met 1300 gezondheidswinkels in 16 landen. Verspreid over heel Nederland heeft het bedrijf, dat in 2003 De Tuinen overnam, ruim 200 winkels. “Holland & Barrett is er voor iedereen die op een natuurlijke manier gezond en vitaal wil blijven. Schaatsen past daar goed bij: sportief, positief en veel Nederlanders beleven er plezier aan”, zegt algemeen directeur Marc Estourgie.

Wij zijn klaar voor de winter en gaan graag met de KNSB het ijs op”, vervolgt hij. “Of je nu wedstrijdrijder bent of liefhebber, Holland & Barrett helpt je winterconditie te verbeteren en je weerstand te versterken. Met persoonlijk advies, vitamines, supplementen, sportvoeding en verzorgingsproducten. Duurzaam geproduceerd, van natuurlijke ingrediënten.”

De KNSB is verguld met de komst van deze nieuwe partner. “Holland & Barrett is een grote retailer, gespecialiseerd in natuurlijke, duurzame producten die bijdragen aan gezondheid en optimale prestaties. Een uitstekende fit dus”, zegt Jeroen Kraaij, commercieel directeur van de KNSB. “Deze samenwerking gaat beide partijen versterken en dat is de basis voor succes.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *