Geef je omzet én je medewerkers een boost!               


KNDB workshops tegen gereduceerd tarief

Hoe wil je dat jouw winkel er over vijf jaar uitziet? En wat kun je daaraan doen? De Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond (KNDB) helpt je graag op weg en biedt een breed scala aan workshops om verder vorm te geven aan de toekomst van jouw winkel. De eerste twee workshops gaan in oktober en november van start. Regionaal, dus ook bij jou in de buurt. En voordelig: de instapmodule kost dit jaar slechts € 10,- per persoon net als de vervolgmodule. Dat wil je toch niet missen?

Waar wil je heen?
Tijdens de eerste workshop ga je in op de huidige situatie van je winkel: waar zijn jullie goed in, wat kan er beter. Daarna ga je aan de slag met de toekomst: wie zijn straks je klanten, welke stappen wil je zetten, wat past er bij jou en je team, hoe kun je dat bereiken. Je krijgt praktische tips en handvatten en kunt sparren over wat wel en niet zou kunnen werken voor jouw winkel. Na afloop van die workshop heb je een goed idee van de toekomst en kun je dat ook goed uitleggen aan je medewerkers. Deze workshop kost je slechts € 10,-, maar levert je veel op!

Ook voor medewerkers: decemberomzet omhoog
De tweede workshop staat in het teken van ‘Klantcontact & Verkoop’, met de nadruk op hoe je je decemberverkopen kunt verhogen. Je doet inspiratie op en krijgt een berg aan tips mee om de verkoop en het klantcontact verder te verbeteren. De kosten voor deze workshop bedragen € 10,- per persoon. De workshop ‘Klantcontact & Verkoop’ is ook toegankelijk voor je medewerkers. Want verkopen, dat doe je samen met je team. Bovendien stimuleer je je medewerkers daarmee om ook na te denken over verbeteringen en de toekomst van je winkel. Leuk voor hen én leuk voor de omzet!

Waar en wanneer?
De workshops duren 3 uur per keer en worden zowel ’s middags als ’s avonds georganiseerd. Door het hele land, dus ook bij jou in de buurt. De eerste twee workshops vinden in oktober en november 2018 plaats, vanaf januari 2019 wordt het hele programma (meer dan 10 workshops) uitgerold. Je kunt per workshop meedoen.

Heb je regionaal een groep van minimaal 10 ondernemers of werknemers bijeen, dan komen we desgewenst op locatie. Bel dan even met het secretariaat van de KNDB via 070-3012786.

Meedoen = nog meer korting
De workshops kosten normaal € 100,- per persoon, maar snelle beslissers betalen dit jaar € 10,- per persoon voor de instapmodule en de vervolgworkshop. Elke keer dat je meedoet aan een workshop, ontvang je een voucher van € 10,- die je kunt verzilveren voor een volgende workshop.

Als het gereserveerde KNDB-budget op is, kosten de workshops € 100. Schrijf dus snel in en verhoog nog dit jaar je omzet met meer toegevoegde waarde.

Meer weten?
Wil je ook meedoen? Of wil je je medewerkers inschrijven voor de workshop ‘Klantcontact & Verkoop’? Je vindt alle informatie op de website van de KNDB: www.KNDB.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *