Feestelijke opening vernieuwde Etos Pottenbakkerssingel

Etos aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg sloot zaterdag 16 november om 17:00 uur. De winkel verlaat de tijdelijke locatie en gaat naar de definitieve plek in het winkelcentrum, naast Albert Heijn. Woensdag 20 november om 9:00 uur vindt de feestelijke opening plaats. Dan kunnen klanten kennismaken met een ruim opgezette Etos die het allerlaatste winkelconcept heeft.

Het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel wordt momenteel gerenoveerd. “Medio volgend jaar is dat achter de rug, maar onze winkel is 20 november al helemaal klaar”, vertelt winkelmanager Inge de Pooter. “Namens alle medewerkers nodig ik iedereen uit om samen met ons de opening te vieren. Het wordt een gezellig feestje.”

Tips en advies
De nieuwe Etos heeft een ruime opzet en ziet er modern uit. Opvallend is de beauty- en geurenafdeling waar verschillende merken overzichtelijk worden gepresenteerd. Overal hangen tips voor een nieuwe look en medewerkers laten je via een touch up zien hoe je zelf een make-upproduct kan toepassen. Ook op de health-afdeling zien klanten in één oogopslag waar iets staat. Je vindt daar onder andere vitamines en voedingssupplementen. Inge de Pooter: “Klanten kunnen altijd rekenen op een deskundig advies, wat je vraag ook is. We geven graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten.”

Gezellig
Speciaal ter gelegenheid van de opening is het bij Etos aan de Pottenbakkerssingel tot en met zaterdag 23 november extra gezellig. Zolang de voorraad strekt krijg je bij besteding vanaf 5 euro een product van het Etos eigen merk, bij 15 euro een handige big shopper. Op woensdag 20 november kunnen klanten gratis hun nagels laten lakken. “Zaterdag 23 november organiseren we een beautyevenement. Wie wil, kan dan bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen”, aldus de winkelmanager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *