Feestelijke opening vernieuwde Etos Driebergen

Donderdag 31 oktober viert de Etos in Driebergen feest. Dat begint om 9:00 uur, als de winkel na een ingrijpende verbouwing weer opengaat. Ondernemer Richard Schmidt en zijn medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. Speciaal ter gelegenheid van de heropening zijn er tot en met zaterdag 2 november leuke activiteiten.

Zolang de voorraad strekt, krijg je bij besteding vanaf 5 euro een product van het Etos eigen merk. Bij besteding vanaf 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. Op zaterdag 2 november is er een beautyevenement. Wie wil, kan bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen.

Allerlaatste concept
Richard Schmidt komt uit een echte drogisterijfamilie. Sinds 1999 heeft hij Etos Driebergen. “Nog niet eerder is onze winkel zo mooi geweest! We hebben keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn. De winkel heeft nu een indeling volgens het allerlaatste concept van Etos. Alles ziet er modern uit en het oogt ruimer dan voorheen”, aldus de trotse ondernemer.

Tips en advies
De vernieuwde Etos heeft een fraaie beauty- en geurenafdeling. De verschillende merken worden overzichtelijk gepresenteerd en er hangen overal tips voor een nieuwe look. Ook op de health-afdeling zie je in één oogopslag waar iets staat. Je vindt daar onder andere vitamines en voedingssupplementen. Bij Etos Driebergen is er elke dag een drogist aanwezig. Richard Schmidt: “Klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig advies, wat je vraag ook is. We geven graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten. Ook kunnen we via een touch up laten zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan toepassen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *