Feest bij vernieuwde Etos Neede en gloednieuwe Etos in Stiens

Het is dinsdag 19 juni feest aan de Borculoseweg in Neede: om 16.00 uur gaat de vernieuwde Etos open. De winkel van de ondernemers Temmink is verbouwd volgens het allernieuwste concept. Alles draait er om Health en Beauty en dat is te merken aan het gevarieerde aanbod en de extra faciliteiten. “Het is een juweel van een winkel”, vertelt Jolanda Temmink trots. “We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten.”Gelijktijdig met Etos gaan ook de eveneens verbouwde Albert Heijn en Gall & Gall van de ondernemers open. Daarbij zijn drie generaties van de familie aanwezig. Mevrouw Annie Temmink zal de officiële opening van alle winkels verrichten. Iedereen is van harte welkom om dit mee te maken.

De Etos in Neede heeft een moderne beauty- en geurenafdeling met keuze uit bekende en nieuwe merken. Inspiratie opdoen kan er gemakkelijk. Bovendien geven de medewerkers hierover graag advies. “Via een touch up bij de visagiebar laten we klanten zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen.” Voor het testen van producten zoals scrubs en douchegels is er een speciale geniusbar. Ook biedt de winkel een groot assortiment gezondheidsproducten, waaronder een aantal op natuurlijke en biologische basis. Voor elke portemonnee is er ruime keuze. “Een andere prettige vernieuwing is dat wij een tweede ingang hebben. Die zit aan de kant van het parkeerterrein waar klanten van onze winkels gratis kunnen parkeren”, aldus Jolanda Temmink.

Etos trakteert!
Speciaal ter gelegenheid van de heropening trakteert Etos in Neede op gratis producten en zijn er leuke activiteiten. Zo is er op zaterdag 23 juni een beautyevenement. Dan kunnen klanten bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen. Ook in de weken na de heropening zijn er extra demonstraties en beautyevenementen zoals de Pure Passie Avond. Meer informatie hierover komt onder andere op de Facebookpagina van de winkel te staan.


Opening gloednieuwe Etos in Stiens

Afgelopen woensdag is de gloednieuwe Etos van de ondernemersfamilie Wassenaar aan de Withuisterweg in Stiens geopend. De winkel is ingericht volgens het allerlaatste concept: modern, lekker licht en overzichtelijk. De festiviteiten worden afgesloten met een beautyevenement op zaterdag 9 juni. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig bij wie klanten persoonlijk advies kunnen inwinnen. “Wie wil, kan ook gratis een makeover krijgen”, zegt Josefine Wassenaar.

De nieuwe Etos vervangt de oude vestiging aan de Withuisterweg en komt in het pand van de oude Friesland Bank naast Albert Heijn. De blikvanger van de winkel is de grote beauty- en geurenafdeling waar klanten uitgebreide keuze hebben, ook uit nieuwe merken. Inspiratie opdoen voor een andere look kan er gemakkelijk. Overal hangen tips en medewerkers laten via een touch up zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan toepassen. De Etos in Stiens heeft tevens een groot aanbod van gezondheidsproducten, cadeauartikelen en leuke accessoires zoals sjaals en tassen. Er is voor elke portemonnee ruime keuze. De dagelijkse leiding is ook in de nieuwe winkel in handen van Ytje de Vries en Detty van Althuis.

Duurzaam
In het pand van de nieuwe Etos zijn diverse energiebesparende maatregelen toegepast. De verlichting bestaat uit LED en er is een warmteterugwinsysteem. Ook de buurwinkels Albert Heijn en Gall & Gall, die van dezelfde ondernemersfamilie zijn, worden straks duurzaam en met respect voor het milieu vernieuwd. In het najaar van 2018 is dat allemaal achter de rug en komt er een groot openingsfeest. “Natuurlijk doet onze Etos gezellig aan alle festiviteiten mee”, aldus Hetty Wassenaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *