Etos Waterlandplein compleet vernieuwd

Bijna zes jaar geleden vestigde Etos zich in het toen net geopende winkelcentrum Waterlandplein. De winkel in Amsterdam-Noord werd al snel een vertrouwde plek voor de buurt. De klanten komen er graag. Zij moeten hun Etos vanaf maandag 22 april helaas een week missen, want de winkel sluit tijdelijk voor een flinke verbouwing. Iedereen is weer welkom op maandag 29 april: om 9.00 uur gaan de deuren weer open. De heropening wordt gevierd met gratis producten en leuke activiteiten. 

Zo lang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; bij 15 euro een big shopper. Zaterdag 4 mei is er een visagist in de winkel. “Wie wil, kan gratis advies en een makeover krijgen”, aldus winkelmanager Emine Demhasaj. 

Allerlaatste concept
De winkel op het Waterlandplein wordt iets kleiner dan voorheen, maar door de ruime opzet zal dit nauwelijks opvallen. Het formaat leent zich goed voor het allerlaatste concept van Etos. De inrichting is overzichtelijk, klanten zien snel waar iets staat. Op de mooie beautyafdeling kun je heel goed allerlei nieuwe ideeën opdoen. Er is een groot en gevarieerd assortiment met producten voor beauty en gezondheid, en voor elke portemonnee een ruime keuze. Emine Demhasaj en haar medewerkers nodigen iedereen uit om snel langs te komen. “Ook in onze vernieuwde Etos is het natuurlijk gewoon gezellig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *