Etos Sittard verhuist en krijgt nieuwste concept

Angelique Gurney van Etos Sittard is bezig met de verhuizing van de winkel.
Foto: Eigen foto Etos Sittard

Etos aan de Sittardse Limbrichterstraat verhuist naar een andere locatie in dezelfde straat, zo’n 150 meter verderop. De winkel vestigt zich op nummer 69, recht tegenover Bakker Bart. Op dinsdag 14 juli vindt om 12:00 uur de opening plaats. Klanten kunnen dan kennismaken met een gloednieuwe Etos die het allernieuwste concept heeft. Alle medewerkers verhuizen uiteraard mee naar de nieuwe locatie.

“Onze winkel komt in een prachtig, monumentaal pand”, vertelt winkelmanager Angelique Gurney.“Binnenin is het weliswaar kleiner dan de oude vestiging, maar het is nog steeds lekker ruim. Het formaat van het pand leent zich goed voor een inrichting volgens de allerlaatste Etos look & feel. Onze winkel wordt overzichtelijk ingedeeld en alles gaat er modern uitzien.” Angelique Gurney en haar collega’s vinden het belangrijk dat klanten zich snel thuis gaan voelen in hun Etos. Ze zullen daarom zorgen dat er ook in de nieuwe winkel een gezellige, gemoedelijke sfeer hangt.

Advies
Etos Sittard verkoopt allerlei producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Er is een ruime keuze voor elke portemonnee. Opvallend in de nieuwe winkel is de fraaie beauty- en geurenafdeling. Daar kun je kiezen uit verschillende merken en er ook gemakkelijk inspiratie opdoen over nieuwe stijlen. “Natuurlijk geven we iedereen graag advies over beauty en huidverzorging. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen”, aldus de winkelmanager.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *