Een krachtige boost met Verstevigende Gezichtsolie

In aansluiting op het succes van Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging breidt Weleda haar 100% natuurlijke verzorging voor de 40+ huid uit met Verstevigende Gezichtsolie. Dit geconcentreerde complex met 8 biologische plantenoliën voedt intensief, is een krachtige antioxidanten-boost en zorgt in no-time voor een stralende huid.

Celvernieuwing
“Naarmate we ouder worden vertraagt de celvernieuwing. Als gevolg hiervan wordt je huid droger, verliest zij haar stevigheid en ontstaan rimpels. Dit proces is onvermijdelijk, maar je kan het wel vertragen”, vertelt Kim Goppel, productspecialist bij Weleda. “De granaatappel is een wonderlijke vrucht. Elk pitje zit barstensvol antioxidanten welke een positief effect hebben op je gezondheid én schoonheid. Ze zijn je beste bondgenoten bij het verminderen van vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Granaatappel stimuleert de celvernieuwing en vermindert lijntjes en rimpels.” De lijn -die uit een oogcontourcrème, serum, dag- en nachtcrème bestaat- wordt nu uitgebreid met een krachtige antioxidanten-boost: Verstevigende Gezichtsolie.

De kracht van een druppel
“Deze gezichtsolie is weliswaar een kleine aanvulling op je dagelijkse routine maar heeft een geweldige impact,” aldus Kim. “Slechts enkele druppels van deze kostbare olie voeden je huid intensief, stimuleren de celvernieuwing en verstevigen je huid. Een fijn pluspunt is de anti-pollution formule. Deze vermindert direct het negatieve effect dat veroorzaakt wordt door o.a. luchtvervuiling, fijnstof en blauw licht. En daar krijgt iedereen steeds meer mee te maken. Deze gezichtsolie is dus absoluut een welkome aanvulling op je gezichtsverzorging.”

8 kostbare biologische plantenoliën
Verstevigende Gezichtsolie bevat maar liefst 8 kostbare biologische plantenoliën waaronder granaatappelpitolie, avocado-olie en arganolie. Iedere olie heeft haar unieke eigenschappen, maar allemaal zitten ze vol antioxidanten en gaan ze vroegtijdige huidveroudering op een natuurlijke manier tegen. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en versterken elkaars werking. Bovendien wordt de lichte olie snel opgenomen en zorgt zo voor een gladde, stevige en stralende huid. De subtiele geur in de sfeer van 1001 nacht wordt verkregen door natuurlijke etherische oliën van sinaasappel, davana en vanille. Je kan de gezichtsolie puur gebruiken of een paar druppels door je dag- of nachtcrème mengen voor een extra voedend effect.

Verstevigende Gezichtsolie
– Vermindert lijntjes en rimpels
– Zichtbaar stevigere en gladdere huid
– Anti-pollution formule

Adviesprijs: € 27,99 / 30 ml

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *