DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 50+

Zeer hoge zonbescherming voor de hoofdhuid

Chronische blootstelling aan uv-straling kan ervoor zorgen dat er huidbeschadigingen ontstaan, vooral bij mensen met een lichte huidskleur. Een voorbeeld hiervan zijn actinische keratosen, die vaak verschijnen op delen van het lichaam die chronisch aan de zon worden blootgesteld, zoals de neus, de schouders en de hoofdhuid. Daarom is een goede zonbescherming van groot belang, of het nu gaat om wandelen, buiten werken of buiten sporten. Sommige lichaamsdelen worden daarbij – soms letterlijk – wel eens over het hoofd gezien. DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 50+ is speciaal ontwikkeld voor de hoofdhuid en beschermt deze tegen uv-straling.

Onzichtbaar – maar zeer effectief
DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 50+ biedt zeer hoge bescherming tegen zowel uv A- als uv B-straling en heeft een lichte, transparante en niet-vettende textuur. Het product kan daardoor zowel op de niet-behaarde als de behaarde hoofdhuid worden aangebracht: het laat namelijk geen onprettig laagje achter en zorgt er ook voor dat de haren niet aan elkaar plakken. Panthenol hydrateert intensief en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid; vitamine E beschermt de huidcellen. DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 50+ bevat geen oliën en parfums. Dankzij de handige verpakking is de vloeistof gemakkelijk op de hoofdhuid aan te brengen. Daarnaast is het product geschikt voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld door mensen die dagelijks buiten aan het werk zijn of veel buiten sporten.

Optimale zonbescherming met het DERMASENCE Solvinea-assortiment
Naast een effectieve uv-bescherming hebben de speciale formules van de producten uit de DERMASENCE Solvinea-serie een verzorgend karakter en zijn ze prettig in gebruik. Alle producten zijn parfumvrij en niet-comedogeen, waardoor ze uitstekend door de huid worden verdragen – zelfs door de gevoelige huid en de baby- en kinderhuid.

DERMASENCE Solvinea Med SPF 50+ is een lichte gelcrème met een zeer hoog uv-filter, dat zowel tegen uv A- als uv B-straling beschermt. Dankzij de lichte textuur is de crème ook geschikt voor mensen met een vette of onzuivere huid, net als voor mensen met een gevoelige huid. De crème helpt de huid te beschermen tegen polymorfe lichtdermatose. Dankzij bisabolol, panthenol en vitamine E wordt de huid tot rust gebracht en voelt de huid gezond aan.

DERMASENCE Solvinea Spray SPF 50+ is ideaal voor het hele gezin: de handig aan te brengen spray beschermt tot diep in de huid tegen uv A- en uv B-straling en is ook zeer geschikt voor de gevoelige (kinder)huid vanaf 3 jaar. De spray beschermt de huidcellen met vitamine E tegen vrije radicalen en hydrateert de huid met behulp van glycerine. Ook in geval van een droge, gevoelige huid biedt deze spray uitkomst.

Met DERMASENCE Solvinea Baby SPF 50 is ook de huid van de allerkleinsten vanaf drie maanden goed beschermd tegen de zon. De formule bevat een hoog uv A- en uv B-filter en is speciaal voor de (zon)gevoelige baby- en kinderhuid ontwikkeld. Vitamine E beschermt de huidcellen; glycerol en shea butter hydrateren de huid intensief en beschermen deze tegen uitdroging.

Voor extra hydratatie en verzorging na blootstelling aan de zon is er tot slot DERMASENCE Aloe Vera Active Gel. De gel ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, verkoelt en hydrateert de vochtarme en gevoelige huid.

DERMASENCE – Expertise voor een gezonde huid
Bij huidverzorgingsspecialist DERMASENCE draait alles om een gezonde huid. Sinds de oprichting in 1991 in het Duitse Münster staat het merk voor effectieve producten die optimaal door de huid worden verdragen. Het huidverzorgingsprogramma voor het hele gezin wordt samen met dermatologen ontwikkeld. Door innovatieve bestanddelen op een intelligente manier met elkaar te combineren, ontwikkelt DERMASENCE verzorgingsproducten voor ieder huidtype, die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen bij neurodermitis, rosacea of acne. Anti-aging producten maken het portfolio compleet.

DERMASENCE maakt optimaal gebruik van de kracht van de natuur: experts combineren beproefde natuurlijke ingrediënten met de nieuwste onderzoeken en moderne formules. De essentie van Green Science: waardevolle bestanddelen ontvouwen door unieke extractieprocessen hun werking, en zijn huidvriendelijk en effectief.

Goede huidverzorgingsproducten ontwikkelen: dat is waar de circa 180 medewerkers van DERMASENCE zich elke dag voor inzetten – of dat nu op het hoofdkantoor in Münster is of in de buitendienst.

Sinds 2018 is DERMASCENCE ook op de Nederlandse markt actief. De producten zijn verkrijgbaar bij diverse apotheken, huidtherapeuten en dermatologen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *