Denekamp verwelkomt DROGIST Bewust Beter

Drogist Bewust Beter Marieke

Op 25 augustus is Drogisterij en Parfumerie Marieke als Drogist Bewust Beter heropent. Ook Marieke Metternich maakte de overstap van DA naar Drogist Bewust Beter.

Sinds 1960 kennen de Denekampers de drogisterij van voorheen de familie Benneker, die 5 jaar geleden door Marieke is overgenomen. Marieke is na haar opleiding apothekers-assistente en Farmakunde eerst aan de slag gegaan bij een apotheek, waarmee ze de basis gelegd heeft voor een goed advies aan haar klanten. 

Marieke vertelt enthousiast: “Denekamp ligt in Twente aan de Duitse grens en telt 10.130 inwoners. Hier verkoopt men niet het reguliere assortiment zoals bij andere drogisterijen. Bij DA hadden we de verplichting om de landelijke schappenplannen te volgen, maar dat is met een grenswinkel gewoon niet  haalbaar. Zo kunnen we met Drogist Bewust Beter beter inspelen op de lokale behoefte aan de Duitse grens en hebben we de flexibiliteit om onze consumentenprijzen aan te passen naar een prijsniveau dat weer aantrekkelijk is voor onze Duitse klanten. Marktconformiteit voor wat betreft de prijsstelling, veel meer keuze in assortiment -ook gericht op de Duitse markt- en onderscheidende merken waren voor ons dan ook de reden om over te stappen naar DBB”.

Marieke is gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter. “Er is eindelijk weer ruimte om lokaal te ondernemen! Met een prijsvechter naast me en de zeer concurrerende prijsstelling aan de Duitse grens is focus op scherpe prijzen in combinatie met een goed en gezond advies belangrijk!”  Marieke neemt de tijd voor een gezellig praatje en vooral voor een goed advies, zodat klanten met een goed en tevreden gevoel de deur uitgaan. “ Met het ruime assortiment van UniPharma en het onderscheidend vermogen en de winkelondersteuning van Drogist Bewust Beter, krijgen wij meer tijd voor onze klanten en houden we de focus op advies en verkoop. “

Iedere medewerker bij Marieke is gediplomeerd Drogist om de klanten deskundig advies te kunnen geven. Ook zijn de medewerkers goed getraind op het gebied van vitamines, mineralen en supplementen. De kennis van de medewerkers wordt op peil gehouden door jaarlijkse bijscholingen en trainingen, zodat de inwoners van Denekamp en omgeving optimaal advies krijgen.

Met de nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, ziet het team van Drogisterij Marieke de toekomst positief in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *