Chi Congres 2024

Een dag vol interessante sprekers, workshops en aromabeleving

Op 30 november 2024 viert Chi Natural Life haar 45-jarig bestaan. Ook dit jubileum wordt weer groots gevierd door middel van een uniek congres over aromatherapie & natuurlijke gezondheid. Het dagprogramma wordt een mix van de nieuwste, wetenschappelijk gefundeerde kennis over aromatherapie, natuurlijke inwendige en uitwendige huidverzorging, gezonde voeding en lifestyle.

Lezingen
Het centrale thema van het congres is “State of the art aromatherapie en de ontwikkeling van de menselijke gezondheid: wat gaat er mis met de health span?”. Sprekers die dit uitgebreide onderwerp zullen behandeling zijn o.a. medisch antropoloog en aromatherapeut Drs. Harmen Rijpkema en veelzijdig arts en deskundige op het gebied van natuurlijkegezondheid, Dr. Geert Verhelst. Ook internationaal zorgspecialist Madeleine Kerkhof geeft een lezing.
Drs. Harmen Rijpkema zal spreken over verschillende aromatherapeutische casussen rond een thema dat in de huidige tijd een steeds groter probleem blijkt: de driehoek stress, slapeloosheid en burn-out.

Dr. Geert Verhelst zal ingaan op het thema ‘Langer jong, korter oud’. Wat moet en kunt u daarvoor doen? Daarnaast komt in een andere lezing van Dr. Verhelst ook het thema “anti-aging, maar dan van binnenuit” ter sprake. Alleen huidverzorging is namelijk niet genoeg.
Internationaal zorgspecialist Madeleine Kerkhof verkent de grenzen en natuurlijke mogelijkheden van huidverzorging en aromatherapie bij kanker.

Workshops en demonstraties
Naast lezingen zijn er ook diverse demonstraties en workshops waar de aanwezige professionals aan kunnen deelnemen. Zo zal de bekende aromatherapeut Ellen Wagenaar informatie geven over het indelen van mensen in groepen/types; wat maakt dat de ene mens een citrustype is en de ander een kruidentype? Ellen bespreekt dit aan de hand van uitgewerkte composities van essentiële oliën per type. Ook krijgt de bezoeker de mogelijkheid om een eigen huidverzorging/massage olie te maken (en mee te nemen).

Gedurende de dag vinden er nog meer aroma proeverijen en demonstraties plaats.

Praktisch
Kortom, een dag vol leren en ervaren wat een focus op natuurlijke gezondheid kan betekenen. Het congres biedt een dag vullend programma van 10.00 uur tot 16.30 uur om te informeren, inspireren en enthousiasmeren voor een goede zaak: natuurlijke gezondheid voor iedereen. De dag wordt rond 16.00 afgesloten met de presentatie van de 11de druk van het Aromecum, van Absint tot Zonnebloem dat vernieuwd, uitgebreid en verbeterd is! Daarna krijgt iedereen bij vertrek het Aromecum 11 en een goodiebag (t.w.v. €30) uitgereikt.

Het congres wordt op een heel bijzondere, futuristische plek georganiseerd: het Evoluon in Eindhoven.

Een bezoek aan het Evoluon geeft een wow-gevoel! Het Evoluon is ontworpen door de architecten Louis Kalff en Leo de Bever en was vanaf 1966 een toekomstgericht techniekmuseum, tot Philips het in 1989 ondanks veel publiekprotest sloot. Het gebouw is sinds de komst van Next Nature in 2021 aan het einde van datzelfde jaar weer toegankelijk voor publiek.

Tickets
Deelname is uitsluitend voor professionals. De prijs voor deelname aan dit congres bedraagt: € 125,- ex. btw. Dit geeft recht op toegang voor de hele dag, alle activiteiten en een aantal workshops naar keuze. U krijgt hiervoor ook 1 exemplaar van het nieuwe Aromecum 11 t.w.v. €67,50.

We hopen u te mogen ontmoeten op 30 november 2024!


Over Chi Natural Life
Chi Natural Life is al sinds 1979 verbonden met de wereldwijde natuur. Over de hele wereld selecteren wij de beste, 100% natuurlijke grondstoffen voor onze producten. We werken enkel met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn. In elk proces is het bewaken en controleren van onze kwaliteit onze eerste prioriteit. Onze missie is om het bewustzijn van de posiHeve werking van natuurlijke grondstoffen op de gezondheid te vergroten. Daarom focussen we ons al sinds 1979 op het ontwikkelen van natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid van mens en dier. Dit doen we als familiebedrijf met een enthousiast team vanuit Breda.

Meer informatie: professionals.chi.nl/congres2024.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *