Cherry on! Feeling soft…

Nieuw: Crème Douche Cherry Blossom

Een zachte bloemige geur om altijd een lentegevoel te beleven! Klinkt goed toch? Laat je verwennen door Kneipp met de nieuwe Crème Douche van de bestseller-lijn ‘Cherry Blossom’. Deze sulfaatvrije crème douche met waardevolle kersenpitolie en kersenbloesemextract voedt en beschermt je huid optimaal. Heb jij ook zin in iets nieuws? Dan is dit een mooi cadeau voor je huid om jezelf op te trakteren in deze bijzondere tijd.


• Met natuurlijk verzorgende werkstoffen
• Zonder conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine
• Zonder minerale oliën
• Zonder PEG’s en sulfaten
• Succesvol dermatologisch getest
• Vanzelfsprekend niet getest op dieren
• Vegan


Cherry Blossom: verwent je zintuigen en geeft je huid een heerlijk zacht gevoel
De Kneipp Crème Douche verwent je zintuigen en geeft je huid een heerlijk zacht gevoel dankzij de natuurlijke ingrediënten kersenpitolie en kersenbloesemextract. De kersenpitolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en antioxidanten en werkt bevorderend voor de natuurlijke aanmaak van collageen. Het kersenbloesemextract werkt kalmerend voor de huid en verwent je zintuigen met een verleidelijke zachte geur. Al met al, dé perfecte combinatie die je huid een heerlijk zacht gevoel geeft.

Crèmige PEG-vrije & sulfaatvrije formule
Deze nieuwe crème douche bevat, zoals je van Kneipp gewend bent, alleen natuurlijke plantenoliën en geen minerale oliën, siliconen, microplastics, zeep, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook is deze vrij van PEG’s en sulfaten*. PEG’s kunnen o.a. de oplosbaarheid van een product verbeteren. Sulfaten genereren schuim. Kneipp heeft de expertise om deze ingrediënten veilig toe te passen voor de schuimende doucheproducten in de vorm van SLES, de mildere variant van SLS. En er worden PEG’s gebruikt afkomstig van natuurlijke oliën. Toch wil Kneipp ook een alternatief bieden voor mensen die deze ingrediënten in het geheel willen vermijden. Bij de nieuwe Crème Douche Cherry Blossom zijn al deze ingrediënten daarom weggelaten, maar deze nieuwe crèmige formule zorgt ervoor dat de crème douche toch lekker schuimt! 

Adviesprijs: € 6,49 / 200 ml.


* Wil je meer achtergrondinformatie over sulfaten en PEG’s?
Kijk dan op kneipp.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *