Celenes by Sweden

Huidverzorging met de genezende kracht van de natuurlijke kruiden- en thermische bronnen van Zweden

Lagom, een Zweeds levensstijlmotto, een duidelijke en vastberaden levenshouding. Niet weinig en niet te veel! Perfect nauwkeurig en in perfecte staat. Zo werkt Celenes by Sweden geïnspireerd door het resultaatgerichte huidverzorgingsprincipe van Zweden en de weelderige Scandinavische natuur; Het is een natuurlijk en clean cosmeticamerk, geproduceerd met een respectvolle benadering van de menselijke gezondheid en de natuur, waarbij het zuiverste thermaal water en kruidenbronnen in zijn essentie worden gecombineerd.

De betrouwbare genezende kracht van de natuurlijke kruiden- en thermische bronnen van Zweden houden de huid schoon en stralend tegen een betaalbare prijs. Celenes by Sweden combineert de meest natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waardevolle plantenextracten en oliën met innovatieve cosmetische trends en bijzondere recepten voor hun productinnovaties en toetsen deze wetenschappelijk.
 
Er worden nooit concessies gedaan aan natuurlijk, zuiverheid en kwaliteit. Er worden geen siliconen, parabenen, alcohol, nanodeeltjes, petrochemicaliën en kleurstoffen in de producten gebruikt. En geen van de producten is op dieren getest.
 
Bijna 100 van de belangrijkste inheemse planten van Zweden worden samengevoegd met natuurlijk thermaal water. Wetenschappers van Celenes by Sweden zijn zich bewust en nemen de verantwoordelijkheid voor de bescherming van de biodiversiteit. De kern van de merkethos van Celenes by Sweden ligt in hun toewijding aan het behoud van de delicate ecologische balans op onze planeet.

Thermal
De natuurlijke planten en thermaal water van Zweden zorgen voor vocht voor de huid, hydrateren en geven een frisse levendige uitstraling. Thermaal water is een mineraalrijk water vanwege de gesteenten en bodems die oplossen wanneer het naar de oppervlakte stijgt. Het is een belangrijke hulpbron om de nodige mineralen te leveren ter ondersteuning van de huidbarrière.
Veel reinigingsproducten verwijderen het natuurlijke beschermlaagje van de huid, samen met vele mineralen, naast vuil en andere resten. Thermaal water herstelt deze tekorten en mineralen zijn belangrijk voor het hydrateren van de huid en het ondersteunen van de huidbarrière. De Thermal-lijn van Celenes by Sweden bevat geen parabenen, parfum, alcohol, gas en chemische conserveringsmiddelen.

Thermal Micellar Cleansing Water 250ml
Dry & Sensitive Skin / Oily & Combination Skin
Verwijdert make-up van het gezicht, de ogen en de lippen. Het thermale water tast de huid niet aan en verstoort de vochtbalans niet, terwijl de mineralen voldoen aan de behoeften van de huid. De speciale reinigingsmoleculen reinigen de huid diep zonder gebruik van extra water. Bisabolol (onderdeel kamilleolie) bevat unieke herstellende effecten, citroenzuur heeft een neutraliserend effect op de huidtoon.
Adviesprijs: € 12,95

Thermal Cleansing Foaming Gel 250ml
Dry & Sensitive Skin / Oily & Combination Skin
Diepe reiniging en revitalisatie van de huid, zonder deze uit te drogen. Verwijdert overtollige oliën en vuil waarbij de huid intact blijft. Gaat irritatie, roodheid en ontsteking van de huid tegen en ontspant de huid met kamille- en camelia-extracten. Komkommer-, citroen-extracten en mineralen verminderen de fijne rimpels. De rijke minerale structuur voldoet aan de vochtbehoefte van de huid.
Adviesprijs: € 17,95

Thermal 3-in-1 Cleanser Scrub Mask 150ml
All Skin Types
Reguleert de talgproductie in de huid, reinigt de poriën en brengt de teint in balans. De microdeeltjesstructuur reinigen de dode cellen op de huid. Het maskereffect zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Kaolin voedt en herstructureert de huid. Ondersteunt de vochtbarrière van de huid.
Adviesprijs: € 12,95

Energizing Detox Serum 3-in-1 30ml
All Skin Types
Ontstekingen en stress veroorzaakt door luchtvervuiling, zonnestralen en blauw licht verzwakken je huidbarrière, wat resulteert in een doffe uitstraling. Met hyaluronzuur, rode zeewier en natuurlijk thermaal water hydrateert dit serum je huid diep, beschermt het tegen schadelijke externe factoren en zorgt voor een energieke en heldere uitstraling. Het is speciaal geproduceerd om de effecten te elimineren waaraan de huid gedurende de dag wordt blootgesteld. Geschikt voor de gevoelige huid, hydrateert diep, biedt een detox-effect en geeft energie en verfrissing. Vanaf het eerste gebruik verhoogt het het zuurstofniveau van de huid tot 100%.
Adviesprijs: € 17,95

Thermal Gel Facial Cream 50ml
All Skin Types
Hydrateert en revitaliseert de huid met de speciaal ontwikkelde kruidenformule en de mineralen in het thermaal water. De rode algen uit rood zeewier helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en brengt evenwicht aan in de teint en geeft de huid een heldere uitstraling. Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Biedt intensieve verzorging voor een stralende, gehydrateerde huid. Aminozuren zoals micosporine beschermen de huid tegen de schadelijke zonnestralen.
Adviesprijs: € 17,95

Aqua Thermal Spray 150ml €12,95
All Skin Types
Geeft natuurlijke hydratatie aan de huid, verfrist en beschermt. Gemakkelijk aan te brengen met een speciale ‘gasvrije’ spray. Voorziet in de mineralen die de huid nodig heeft. Ook geschikt voor kinderen, omdat het natuurlijk en puur is. Bevat calcium, magnesium, kalium, natrium en ijzer.
Adviesprijs: € 12,95

Mineral Roll-On Deodorant 75ml
All Skin Types
Bevat natuurlijke mineralen uit thermaal water. Voorkomt ongewenste geur zonder de zweetklieren te verstoppen. Biedt een gezonde bescherming omdat het de poriën niet verstopt. Vrij van aluminium, parabenen, alcohol en minerale olie.
Er zijn 6 soorten Roll On Deodorants voor alle huidtypes: Ongeparfumeerd, Verhelderend (whitening), Geparfumeerd en voor mannen.
Adviesprijs: € 8,95

Voor meer informatie: celenesbysweden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *