Boots opent nieuwe apotheek in Utrecht


Onlangs opende de leukste Boots winkel van Nederland haar deuren aan het nieuwe Stationsplein in Utrecht. De nieuwe apotheek is voorzien van een veelzijdig health- en beauty assortiment en een duidelijk herkenbare Boots uitstraling. De apotheek is elke werkdag van 8.00 – 20.00 uur geopend en is met haar ruime openingstijden en haar perfecte ligging de ideale apotheek voor iedereen. 

De hele week is de winkel geopend voor al je health- en beautyproducten. Ook in het weekend kun je eerder bestelde geneesmiddelen afhalen. Recepten inleveren kan in het weekend op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Beauty én welzijn
Boots apotheek heeft een sterke positie in farmacie en gezondheidszorg, heeft meer dan honderdzestig jaar ervaring in Health en Beauty en heeft een groot en exclusief aanbod in huid- en lichaamsverzorgingsproducten zoals: No7, Botanics, Champneys, Vichy en Pupa. Ook kun je er terecht voor zelfzorggeneesmiddelen en vitamines. 

Het zou de leukste Boots winkel van Nederland niet zijn zonder een special treatment. Daar biedt Boots exclusief de Observ huidanalyse aan! Met de Observ is het mogelijk om haarscherpe foto’s te maken van de gezichtshuid. Op basis van deze foto’s wordt een uitgebreide huidanalyse gemaakt met daarbij een persoonlijk huid- en productadvies. Zo weet je precies welke producten bij jouw huid passen! De kosten bedragen slechts €15,-. En bij afname van 2 producten is de huidanalyse zelfs helemaal gratis. 


Vind jouw perfecte match
De huidexperts van No7 hebben de exacte huidteint van meer dan 2000 vrouwen gemeten en hebben deze data gebruikt om een serie foundations, blushes en lippenstiften te ontwikkelen in kleuren die precies aansluiten bij de kleur van jouw huid. Vind gratis jouw perfecte match bij de leukste Boots van Nederland! 

Boots apotheek Utrecht heeft alles in huis op het gebied van gezondheid en welzijn. Ga op zoek naar producten die het beste bij jou passen. Van neusspray tot lipstick en van vitaminen tot antirimpelcrème. Bij Boots ben je altijd aan het goede adres! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *