BIOFACH en VIVANESS 2024

… we gaan samen een nieuwe richting in!

Op 13 februari 2024 is het weer zover! In Neurenberg gaan de deuren open voor het beursduo BIOFACH en VIVANESS. De internationale gemeenschap van biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica zal elkaar zowel in de beurshallen ter plaatse als online op het digitale evenementenplatform ontmoeten om de weg naar een biologische toekomst te effenen.

BIOFACH
Ervaar biologische voeding in zijn puurste vorm op de grootste biologische vakbeurs ter wereld in Neurenberg. Sinds 1990 is BIOFACH de niet te missen bestemming voor pioniers en nieuwkomers die hun passie voor biologische voeding en de biologische markt delen en ideeën willen uitwisselen met gelijkgestemde mensen in de hele waardeketen. Van 13 tot 16 februari 2024 opent de grootste vakbeurs voor biologische voeding opnieuw zijn deuren in het expositiecentrum van Neurenberg en brengt exposanten en bezoekers uit de gehele biologische sector samen met regionale, nationale en internationale belanghebbenden. Een divers beursprogramma en een breed productaanbod nodigen bezoekers uit om al hun zintuigen te gebruiken om de wereld van biologische voeding te verkennen, door te zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Bij BIOFACH beleeft u een levendige markt vol kansen en een beurs boordevol ideeën, inspiratie en plezier.

VIVANESS
De natuur is altijd beschouwd als een energiebron en de beste leverancier van actieve ingrediënten voor holistische verzorging, vitalisering en het onderstrepen van de natuurlijke schoonheid van de mens. Van 13 tot 16 februari 2024 kunt u opnieuw de hele wereld van schoonheid, gezondheid en natuurlijkheid ervaren op de internationale vakbeurs voor natuurlijke cosmetica en persoonlijke verzorging in Neurenberg. Dompel jezelf onder in de rijke diversiteit aan natuurlijke schoonheids- en verzorgingsproducten – van dichtbij, persoonlijk en met al je zintuigen. Nieuwkomers, nichemerken, verborgen kampioenen en pioniers: je zult een levendige reeks inspirerende nieuwe producten en trends ontmoeten, en het allerbelangrijkste: mensen in de hele waardeketen die op zoek zijn naar nieuwe manieren in plaats van alleen maar de andere kant op te kijken – waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor meer duurzaamheid in de cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrie.

Meer info vind je op: www.vivaness.de en www.biofach.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *