Bewustwinkelen.nl opent vestiging in Zwijndrecht


De nieuwe vestiging van Bewustwinkelen.nl heeft op donderdag 11 oktober haar deuren geopend in het winkelcentrum in Zwijndrecht. Hierbij is D.I.O. Natuurdrogisterij Michelle omgetoverd tot Bewustwinkelen.nl Zwijndrecht. “We zijn trots op onze compleet nieuwe winkel en hebben de bekende gezichten, onze kennis en de gezellige sfeer hier naartoe meegenomen”, vertelt winkelmanager Nicole Kleiburg.

Vernieuwd assortiment
Naast de naam, de locatie en het interieur is het assortiment ook volledig vernieuwd. “Klanten vinden in onze winkel alles op het gebied van gezondheid, zoals biologische en glutenvrije voeding, voedingssupplementen, natuurlijke lichaamsverzorging, natuurcosmetica en meer. En natuurlijk kunnen ze bij ons terecht voor deskundig advies”, aldus Nicole Kleiburg. Daarnaast kan de klant ook online bestellen op www.bewustwinkelen.nl om vervolgens de producten hier in de winkel af te halen en te betalen.

Opening
Vanaf donderdag 11 oktober om 9.00 is de winkel open. Ter gelegenheid van de opening worden klanten getrakteerd op een feestelijke openingsaanbieding en een goodiebag.

De winkel is gevestigd in winkelcentrum Walburg, naast de HEMA.

Kom ook langs! We zijn benieuwd naar uw reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *