AHAVA’S DEEP NOURISHING HAIR MASK


Water uit de Dode Zee is uitzonderlijk rijk aan gezonde mineralen zoals magnesium, calcium, fosfaten, kalium en bromides, Deze mineralen zijn essentieel om de huid en het haar gezond, soepel en gehydrateerd te houden. Om het haar nog beter te verzorgen ontwierp AHAVA naast een voedende shampoo en conditioner het DEEP NOURISHING HAIR MASK voor een nog intensere verzorging van het haar.

DEEP NOURISHING HAIR MASK is ontworpen voor alle haarsoorten. De rijke en romige haarbehandeling geeft het haar extra hydratatie en diepe voeding van de haarwortel tot aan de haarpunt voor sterke en zachte haren met een schitterende glans.

AHAVA’S DEEP NOURISHING HAIR MASK bevat een mix van Osmoter™ en pure plantaardige olie en dit zorgt voor een diepe voeding, hydratatie en vitaliteit voor beschadigd haar. Het haar voelt zacht en ziet er glanzend en stralend uit terwijl de hoofdhuid gekalmeerd wordt.

Actieve bestanddelen:

  • Osmoter™: gebalanceerd concentraat van Dode Zee mineralen. Verhoogt voedingsstoffen en hydratatie van de hoofdhuid en verbetert de haargroei.
  • Olie van argan, jojoba en zonnebloem: beschermt het haar tegen droogheid en vervuiling. Deze twee factoren beschadigen de zachtheid en glans van het haar en maken het haar dof.
  • Olie van Sea Buckthorn (Duindoorn), Lijnzaad, Rozemarijn en Tea tree: verbetert de haarsterkte en – glans, kalmeert de haarzakjes, minimaliseert roos en een ongemakkelijk gevoel van de hoofdhuid. De mix van werkzame oliën gaan haaruitval tegen en stimuleren een gezonde haargroei.

Gebruik:
Stap 1: Was het haar met Mineral Shampoo voor een diepe reiniging na blootstelling aan zon, chloor en zeewater.
Stap 2: Gebruik Mineral Conditioner om het haar te verzachten en het makkelijker door te kammen.
Stap 3: Breng Deep Nourishing Hair Mask aan om het haar gezonder en sterker te maken en het te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Adviesverkoopprijs: € 29,75

www.ahava.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *