70-jarige NCV lanceert unieke jubileumuitgave

70 jaar NCV: wat is er samen met de leden gedaan en bereikt, en wat is de verwachting voor de komende jaren. Dit kun je nu lezen in de speciale jubileumuitgave ‘NCV 70 jaar – Zeker door Cosmetica’.

Daarnaast heeft het NCV een bijzonder interessant onderzoek laten doen naar de betekenis van cosmetica voor het zelfvertrouwen van jongeren. Van jezelf en elkaar houden betekent ook jezelf en elkaar verzorgen. En dat doe je onder meer met cosmetica. Dit geldt zéker voor jongeren.

Ronald van Welie, directeur NCV: ‘’ Het is verrassend hoe belangrijk cosmetica voor jongeren zijn om zich veiliger te voelen. In een tijd waarin jongeren te maken hebben met onzekerheden en verlies van controle, blijkt een verzorgd uiterlijk een belangrijke ondersteuning bij de overgang naar volwassenheid.’’

Om ‘Jeugd Uitgelicht’ voor het voetlicht te brengen, overhandigt de NCV haar uitgave aan o.m. politici en journalisten die specifiek raakvlakken hebben met het thema jeugd en ontwikkeling.

Wil je één of meer exemplaren opvragen, dan kun je contact opnemen via secretariaat@ncv-cosmetica.nl. Je kunt de uitgave ’70 jaar NCV – Zeker door Cosmetica’ gratis downloaden vanaf ncv-cosmetica.nl.

‘NCV 70 jaar – Zeker door Cosmetica’ past in de reeks NCV-uitgaven ‘Zeker van Cosmetica’, ‘Zeker door Cosmetica’, ‘Zeker in Cosmetica’ en ‘Zeker in de Zon’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *